Toţi o ştiau paralizată, aşa că ce s-a întâmplat cu mireasa la nuntă i-a lăsat muţi de uimire VIDEO

Ultima actualizare:

    Mireasa i-a surprins pe toți invitații, când a început să meargă pe propriile picioarecaptură: YouTube
Mireasa i-a surprins pe toți invitații, când a început să meargă pe propriile picioarecaptură: YouTube

O americancă, care a rămas paralizată în urma unui accident de mașină, le-a oferit invitaților de la nunta sa un moment impresionant.

În vara anului 2008, Jennifer Darmon (32 de ani) se afla într-o excursie cu un grup de prieteni, când mașina ei a fost lovită de un automobil de pe contrasens. Autovehiculul s-a rotogolit de mai multe ori, iar tânăra a suferit multiple leziuni la coloana vertebrală, informează huffingtonpost.com.

S-a luptat ani de zile cu infirmitatea pentru a putea dansa la nuntă

Deși medicii i-au spus că va rămâne paralizată, Jennifer a refuzat să accepte diagnosticul. În momentul în care iubitul ei, Mike Belawetz, și-a dat seama că vrea să-și petreacă toată viața alături de ea și a cerut-o de soție, în 2010, americanca și-a propus să meargă pe propriile picioare la altar.

După ani de zile de kinetoterapie și numeroase operații, tânăra a reușit să-și îndeplinească visul. Ea a ajuns în fața altarului, acolo unde o aștepta logodnicul său, ajutată de tatăl și fratele ei, dar și de un aparat special din titaniu, montat pe picioarele ei. Momentul i-a impresionat până la lacrimi pe toți cei care au participat la nunta sa, care nu o mai văzuseră de ani de zile decât în scaunul cu rotile.

"Ea este o parte importantă a vieții mele. Nu vreau să trăiesc fără ea, indiferent ce se întâmplă", a mărturisit fericitul ginere.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net