Traducătoare FBI, îndrăgostită de un terorist ISIS. S-au căsătorit la scurt timp și a suportat consecințele

Ultima actualizare:

    Angajat FBI s-a îndrăgostit de un terorist ISIScaptură video
Angajat FBI s-a îndrăgostit de un terorist ISIScaptură video

O traducătoare FBI care a fost repartizată să asiste la cazul unui terorist ISIS însetat de sânge a sfârșit prin a se îndrăgosti de acesta. Mai mult decât atât, cei doi s-au căsătorit imediat, fără să stea pe gânduri.

Daniela Greene (38 de ani), s-a îndrăgostit subit de un german, născut juhadist. Femeia era deja căsătorită, însă și-a lăsat soțul în America și a fugit cu teroristul în mijlocul războiului din Siria. Mai mult decât atât, Daniela și-a mințit și superiorii cu locul în care se afla, potrivit CNN.

Denis Cuspert, un terorist ISIS însetat de sânge, a intrat sub juristidicția Serviciilor în 2014 pentru violență ridicată și instigare la violență. Acesta făcea parte și dintr-un grup de teroriști care au filmat o întreagă scenă de execuție a unui bărbat. Greene a fost desemnată de biroul din Detroit să participe la cazul lui Cuspert, în ianuaria aceluiași an.


    Cei doi au fugit în Siriacaptură video
Cei doi au fugit în Siriacaptură video

În iunie, Daniele avea o relație cu teroristul și își făcea deja planuri cum va pleca cu acesta în Orientul Mijlociu. La scurt timp, cei doi au fost observați în Siria.

Se pare că Greene ”a dat cu capul de pragul de sus” și a decis să se întoarcă în America în august 2014. Imediat cum aceasta a călcat pe teritoriul țării a fost arestată.

”Am fost slabă și nu m-am gândit la consecințe. Chiar regret faptele mele”, a declarat atunci Daniele, potrivit New York Post. Aceasta a pledat vinovată pentru săvârșirea de false declarații, inclusiv pentru acoperirea actelor teroriste din 2014 și a fost eliberată din arest în August 2016, după ce a săvârșit o pedeapsă de doi ani, pentru că a cooperat.

Într-un email scris de aceasta se pare că era conștientă de ce se va întâmpla dacă se va întoarce în țară. ”Cu siguranță voi merge la închisoare pentru mulți ani dacă mă întorc, dar asta e viața. Aș vrea ca într-o zi să pot da timpul înapoi”.

Mulți spun că Greene, care în prezent lucrează ca hostess într-un hotel, a scăpat foarte ușor, având în vedere că cei care se ”încurcă” cu cei din ISIS nu prea scapă cu viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net