Traficanta şi poliţista au pozat împreună în pielea goală

Ultima actualizare:

    Ana Pacheco şi Isabel Londoño au acceptat să se fotografieze provocator pentru a promova pacea Foto: Soho
Ana Pacheco şi Isabel Londoño au acceptat să se fotografieze provocator pentru a promova pacea Foto: Soho

Ieri duşmance de moarte, astăzi îmbrăţişate! Traficanta Ana Pacheco a primit oferta de a poza în pielea goală împreună cu poliţista Isabel Londoñoa, care a arestat-o. Cele două apar astfel într-o revistă.

În urmă cu 9 ani, nici în cele mai negre vise nu s-ar fi gândit că o va avea pe duşmanca ei în pielea goală deasupra sa. Poliţista Isabel Londoñoa, de 35 de ani, a acceptat totuşi, recent, să se pozeze în lenjerie intimă împreună cu traficanta Ana Pacheco (26 de ani). Şi aceasta din urmă a ezitat când i s-a propus să facă aşa o şedinţă foto, goală puşcă, alături de fosta duşmancă. În cele din urmă, la insistenţele şefilor de la revista ”Soho”, cele două frumoase au îngropat securea războiului.

Cele două frumoase au îngropat securea războiului.
Cele două frumoase au îngropat securea războiului.

Isabel Londoñoa avut o carieră exemplară în cadrul Departamentului Administrativ de Securitate din Columbia (DAS). Ea a arestat numeroşi traficanţi de droguri, între care şi pe Pacheco. La vremea aceea, Ana era o temută membră a Forţelelor Armate Revoluţionare din Columbia (FARC), grupare paramilitară care, pe lângă traficul de droguri, se luptă de ani de zile să răstoarne guvernul. Mânuia pistolul cu dibăcie şi jurase moarte poliţiştilor pe când avea 17 ani. Însă nu a ucis pe nimeni şi nu a participat efectiv la nici o luptă. I s-a dus vestea doar că nu o întrece nimeni în trasul la ţintă.

După ce a stat 8 ani la puşcărie, viaţa ei s-a schimbat complet. S-a măritat şi se jură că a renunţat pentru totdeauna la traficul de stupefiante. În urmă cu 3 ani, Isabel Londoñoa s-a retras în glorie din activitatea de poliţistă. Isabel şi Ana au acceptat să se împace pentru că vor amândouă să se ajungă la pace în ţară

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net