Trag pe nas cocaină, în loc s-o apere pe Regină! Imagini compromițătoare

Ultima actualizare:

    Ofițerii care au grijă de Regină au fost prinși pe picior greșitFoto: Getty
Ofițerii care au grijă de Regină au fost prinși pe picior greșitFoto: Getty

O înregistrare șocantă îl surprinde pe maiorul James Coleby (41 de ani) trăgând pe nas o substanță albă, despre care tabloidele britanice speculează că ar fi cocaină, de pe o sabie cerebonială. Mai mult, bărbatul era și în timpul seviciului.

În timp ce comanda o unitate de securitate, maiorul Coleby se distra la o petrecere ad-hoc, în Palatul James. El este resposabil de siguranța Reginei și ai celorlalți membri ai familiei regale britanice.

Tabloidul The Sun a obținut o înregistrare comprobițătoare cu James Coleby. Presa se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă „teroriștii ar fi lovit” chiar în momentul când maiorul trăgea pe nas în palat. Cine ar fi răspuns pentru lipsa de reacție și pentru eventualele victime?

Videoclipul ar fi fost filmat în urmă cu o săptămână. În filmuleț, apare și căpitanul Alex Ritchie (27 de ani), care face „liniuțe” pe o sabie ceremonială, împărțindu-le meticulos cu un card de plastic. Căpitanul îl întreabă apoi pe James Coleby cât de mare vrea să îi facă „liniuța”: „Dacă o tragi pe toată, voi fi foarte impresionat!”. Colbey este un veteran de război. A luptat în Afganistan și în Irak. Totodată, el a condus o unitate responsabilă să răspundă la orice încălcare a securității regale în doar câteva minute.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net