Tragic! Ce a descoperit un mire după noaptea nunții

Ultima actualizare:

    Mirele a trecut printr-o tragedie chiar în cel mai frumos moment al vieții saleFoto Mirror.co.uk
Mirele a trecut printr-o tragedie chiar în cel mai frumos moment al vieții saleFoto Mirror.co.uk

În mod normal, căsătoria ar trebui să fie unul dintre cele mai fericite momente ale unui cuplu. După ce s-a stabilit de comun acord uniunea dintre soț și soție, aceștia se gândesc că vor vor petrece tot restul vieții împreună și vor fi fericiți. Nu același lucru mai poate spune un mire din Marea Britanie care după noaptea nunții a avut parte de cel mai tragic moment.

Krzysztof Michalowski s-a căsătorit cu Mariola Orzechowska, dar nu se aștepta ca peste câteva ore, după ce au petrecut noaptea nunții, să aibă parte de o tragedie. Potrivit Mirror.co.uk, când mirele s-a trezit a doua zi, a descoperit cu groază că soția sa zăcea în pat fără suflare.

Nu se știe momentan cu certitudine care este cauza decesului Mariolei, dar se cunoaște faptul că aceasta suferea de epilepsie. Există posibilitatea ca femeia să fi avut o criză epileptică în timpul somnului care i-a cauzat moartea.

Inițial, bărbatul a crezut că soția sa încă dormea, astfel că a mers să alăpteze copilul. Când a descoperit tragedia, Krzysztof a anunțat poliția. Anchetatorii au declarat însă că femeia nu a decedat în condiții suspecte.

Lui Michael Jonas, cel mai bun prieten al lui Kris, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat: "Ar fi trebuit să fie cele mai fericite zile din viața Mariolei. La nunta lor, cu toții am văzut cât de mult se iubeau Kris și Mariola. Au doi copii frumoși - amândoi cu vârste de până în patru ani - și aveau planuri; aveau tot viitorul înainte, dar nimeni nu a prevăzut această tragedie."

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net