Transformarea lui Kate Middleton: de la fata neșlefuită la soția de prinț

Ultima actualizare:

    Kate Middleton a ajuns la inima britanicilor datorită apropierii de poporFoto: Getty
Kate Middleton a ajuns la inima britanicilor datorită apropierii de poporFoto: Getty

De când a devenit soția prințului William, Kate s-a transformat spectaculos. Din tânăra nerafinată, petrecăreață, cu o vestimentație nedemnă de un membru al familiei regale, Ducesa de Cambridge a devenit o doamnă cu un comportament remarcabil, ce respectă normele impuse de eticheta regală.

Kate nu a fost dintotdeauna femeia îmbrăcată impecabil și cu maniere fără greșeală. Imaginile de pe vremea în care petrecea alături de colegii de facultate se vor șterse pe vecie. Pentru a intra cum se cuvine în familia Reginei Marii Britanii, Kate a fost nevoită să se schimbe radical, conform Daily Mail.

A lucrat la voce, maniere și vestimentație

De la felul de a vorbi, de a se așeza pe scaun și de a strânge mâna persoanelor pe care le cunoaște, ducesa a schimbat multe lucruri și a intrat pe mâna multor specialiști pentru a i se șlefui comportamentul.

Așa se face că soția prințului William a luat lecții care să-i îmbunătățească vorbirea de la unul dintre cei mai reputați profesioniști în domeniu,  Anthony ‘Ant’ Gordon Lennox, care a învățat-o cum să pronunțe, cum să respire, cum să-și controleze vocea și accentul. 

A luat lecții de la soția lui Charles

Soția prințului Charles i-a oferit lui Kate sfaturi prețioase cu privire la maniere. Camilla a învățat-o cum să facă față unor situații care ar putea să o plictisească: "Zâmbește și rămâi mereu atentă", i-a spus ea. 

Camilla i-a oferit sfaturi prețioase lui Kate
Camilla i-a oferit sfaturi prețioase lui Kate

Arta conversației, dar și modalitatea ideală de a saluta în public i-au fost insuflate de alte persoane apropiate familiei regale. A fost învățată cum să se așeze și cum să-și păstreze postura mereu dreaptă, să-și țină mâinile împreunate în poală și să nu-și sprijine coatele de mânerele scaunului, cum să iasă dintr-o mașină fără a le oferi fotografilor șansa de a-i poza lenjeria intimă și multe alte trucuri de bună purtare.

Vestimentația ducesei a suferit și ea modificări importante. Nu se mai îmbracă din magazine la care are acces oricine, ci își face haine pe comandă, piese unicat, chiar dacă prețurile sunt astronomice. Apare de multe ori cu brațele acoperite, iar decolteurile sunt aproape inexistente. Părul și machiajul sunt și ele atent pregătite de echipe de profesioniști.

Kate și William au devenit un etalon al eleganței clasice
Kate și William au devenit un etalon al eleganței clasice

Chiar dacă este printre cele mai iubite personalități din Marea Britanie, Kate și-a atras și o poreclă care nu-i face cinste: Ducesa "Face Puțin", iar asta pentru că în ultima vreme și-a cam neglijat îndatoririle regale.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net