Transsexuală, violată de 2.000 de ori într-o închisoare pentru bărbați

Ultima actualizare:

    A fost violată de peste 2.000 de oriFoto Getty
A fost violată de peste 2.000 de oriFoto Getty

O femeie transsexuală a avut o viață de coșmar în momentul în care a fost trimisă într-o închisoare pentru bărbați sub acuzația că a furat o mașină. Ea a descris acel loc ca fiind “iadul pe pământ” și a mărturisit că a fost violată de peste 2.000 de ori.

Mary, care nu este numele ei real, a vorbit despre condiția dezastruoasă în care a ajuns după ce a fost condamnată la închisoare în anii '90 pentru furtul unei mașini, relatează Metro.co.uk. Abuzurile au început încă din primul moment în care a ajuns la Închisoarea Boggo Road, din Australia.

Situația era cum nu se putea mai rea, fiindu-i oferită protecție în schimbul relațiilor sexuale. “Era viol și da, am fost biciută și pusă în situația de a înțelege ce trebuia să fac pentru a supraviețui, dar supraviețuirea era de fapt spre plăcerea prizonierilor”, a mărturisit Mary. Avea o viață atât de grea, încât a încercat să evadeze de trei ori.

În ziua în care a ajuns în închisoare, i s-a spus să se dezbrace complet pentru a fi percheziționată. Lucrurile s-au înrăutățit deoarece zvonurile că este transsexuală au și început să circule chiar înainte de a ajunge în celulă. Nu i-a mai fost permis să continue tratamentul cu hormoni, astfel că i-a crescut din nou păr facial și după doar o săptămână în spatele gratiilor, și-a pierdut și părul lung, pe care i l-a tăiat un deținut, relatează sursa citată. Chiar și după ce a ieșit din închisoare i-a fost foarte dificil să își reia viața normală. Un alt deținut, care era tot transsexual și care a trecut prin aceeași experiență tragică, s-a sinucis, nemaiputând suporta abuzurile.

“Suntem ființe umane și cei mai mulți dintre noi ne-am născut așa și nu vrem decât să ne trăim viața, dar suntem ridiculizați de societate pentru că avem îndrăzneala de a fi ceea ce suntem”, a declarat Mary.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net