O femeie transsexuală a avut o viață de coșmar în momentul în care a fost trimisă într-o închisoare pentru bărbați sub acuzația că a furat o mașină. Ea a descris acel loc ca fiind “iadul pe pământ” și a mărturisit că a fost violată de peste 2.000 de ori.


Mary, care nu este numele ei real, a vorbit despre condiția dezastruoasă în care a ajuns după ce a fost condamnată la închisoare în anii '90 pentru furtul unei mașini, relatează Metro.co.uk. Abuzurile au început încă din primul moment în care a ajuns la Închisoarea Boggo Road, din Australia.

Situația era cum nu se putea mai rea, fiindu-i oferită protecție în schimbul relațiilor sexuale. “Era viol și da, am fost biciută și pusă în situația de a înțelege ce trebuia să fac pentru a supraviețui, dar supraviețuirea era de fapt spre plăcerea prizonierilor”, a mărturisit Mary. Avea o viață atât de grea, încât a încercat să evadeze de trei ori.

În ziua în care a ajuns în închisoare, i s-a spus să se dezbrace complet pentru a fi percheziționată. Lucrurile s-au înrăutățit deoarece zvonurile că este transsexuală au și început să circule chiar înainte de a ajunge în celulă. Nu i-a mai fost permis să continue tratamentul cu hormoni, astfel că i-a crescut din nou păr facial și după doar o săptămână în spatele gratiilor, și-a pierdut și părul lung, pe care i l-a tăiat un deținut, relatează sursa citată. Chiar și după ce a ieșit din închisoare i-a fost foarte dificil să își reia viața normală. Un alt deținut, care era tot transsexual și care a trecut prin aceeași experiență tragică, s-a sinucis, nemaiputând suporta abuzurile.

“Suntem ființe umane și cei mai mulți dintre noi ne-am născut așa și nu vrem decât să ne trăim viața, dar suntem ridiculizați de societate pentru că avem îndrăzneala de a fi ceea ce suntem”, a declarat Mary.

 
 
Loading...