Trei adolescenți au bătut o femeie și au obligat-o să facă sex oral

Ultima actualizare:

    Trei adolescenți au agresat o fatăFoto: captură video
Trei adolescenți au agresat o fatăFoto: captură video

Trei adolescenți au fost arestați pentru că au bătut și obligat o femeie să-i facă sex oral unui bărbat. Nu le-a fost de ajuns ceea ce au făcut, așa că au apărut și în direct pe Facebook și au încurajat-o pe victimă să continue pentru a crește numărul vizualizărilor.

Peste 47.000 de oameni au văzut atrocitățile făcute de o fată de 19 ani și doi băieți de 17, până ca Facebook să intervină și să scoată filmulețul. Un video cu agresiunile fizice încă mai circulă pe Internet. Cei trei tineri din Gulfport, Mississippi sunt arestați și le-au fost stabilie cauțiuni de 400.000 si 500.000 de dolari.

Totul a pornit când unul dintre băieți a început să filmeze victima în timp ce-i făcea sex oral unui alt bărbat. Grupul a început să o hărțuiască și să o oblige să continue pentru ca mai multe persoane să urmărească videoclipul, au amenințat-o și i-au reproșat că face sex pe bani. În momentul în care a vrut să plece acasă, fata de 19 ani a început să o lovească pe victimă și să-i strige că nu pleacă de acolo până nu i se umflă gâtul, notează Daily Mail. Victima a încercat să fugă, dar a fost târâtă înapoi și lovită cu bestialitate.

Poliția a fost alertată după ce o fată a atras atenția online asupra filmulețului terifiant. Oamenii legii au descins la casa în care se aflau cei trei agresori și i-au arestat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net