Trei surori sunt mamele unui copil. Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

    Incredibil! Sam a fost ajutată de Nikkita şi de Rachel  pentru a-şi împlini visul de a deveni mamă
Incredibil! Sam a fost ajutată de Nikkita şi de Rachel pentru a-şi împlini visul de a deveni mamă

Sam Bryant, 44 de ani, a fost diagnosticată în 2005 cu cancer ovarian. Deşi doctorii i-au salvat uterul, toate cele 14 tentative de a rămâne gravidă in vitro au eşuat. Atunci au sărit în ajutorul ei surorile Nikkita şi Rachel.

Cuvintele nu pot descrie disperarea prin care au trecut australienii Ben, 45 de ani, şi Sam Bryant în ultimii ani după ce au cheltuit peste 70.000 de dolari la o clinică de fertilizare din Spania.

Cei doi australieni din Melbourne au abandonat orice speranţă, când miracolul a venit din familie. Rachel, de 40 de ani, s-a oferit să fie mamă-purtătoare, iar Nikkita, de 27 de ani, a donat un ovul spre a fi fecundat cu sperma lui Ben. Miracolul s-a produs şi aşa a venit pe lume Starla, în 2017, după a doua tentativă de fertilizare in vitro.

”Suntem extrem de fericite că avem un copil împreună şi ne bucurăm în fiecare zi de Starla, miracolul nostru. Toate trei suntem mamele fetiţei şi în fiecare zi ne sunăm una pe cealaltă să aflăm ce a mai făcut”, a declarat, pentru The Mirror, Sam Bryant.Practic, micuţa Starla are trei mame: una care o creşte, una care i-a împrumutat materialul genetic şi una care a născut-o şi a purtat-o în pântec. Ea nu le poate numi ”mătuşi” pentru că lor le datorează viaţa. Din fericire, cele trei surori locuiesc la 20 de minute distanţă una de cealaltă. Aşa că fetiţa cu trei mame are posibilitatea de a sta câteva ore bune în fiecare zi la fiecare dintre cele trei mame ale ei. Starla este singurul copil din lume născut în acest fel, iar povestea ei continuă să uluiască planeta, având în vedere că sentimentele materne dezvoltate de cele trei surori pentru acelaşi copil depăşesc orice imaginaţie şi au devenit obiect de studiu pentru oamenii de ştiinţă. Ben Bryant este de profesie profesor şi a recunoscut că ”de când a venit pe lume Starla simte că trăieşte un miracol ceresc în fiecare zi”. 

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net