Tren deraiat în Taiwan: cel puțin 36 de morți! VIDEO

Ultima actualizare:

    Trenul de pasageri ar fi lovit un camion înainte să iasă de pe șineFoto: captură video
Trenul de pasageri ar fi lovit un camion înainte să iasă de pe șineFoto: captură video

Cel puțin 36 de persoane au fost ucise și 72 rănite atunci, după ce un tren din Taiwan a deraiat vineri (2 aprilie), într-un tunel. Acesta este cel mai grav dezastru feroviar al insulei din cel puțin ultimele patru decenii.

Se pare că trenul ar fi lovit un camion înainte să iasă de pe șine. Trenul, un transport expres de la Taipei la Taitung, care transporta mai mulți turiști și oameni care se îndreptau spre casă la începutul unui weekend lung, a ieșit de pe șinele de la nord de Hualien, în estul Taiwanului, au declarat pompierii, potrivit reuters.com. Imaginile cu scena accidentului arată mai multe vagoane din interiorul tunelului rupte de impact, în timp ce altele s-au prăbușit, împiedicând salvatorii să ajungă la pasageri. Trenul transporta în jur de 350 de persoane.

Potrivit presei din Taiwa, mulți oameni stăteau în picioare, trenul fiind plin până la refuz, și că au fost aruncați efectiv de impact, atunci când acesta a deraiat. Între 80 și 100 de persoane au fost evacuate din primele patru vagoane ale trenului, în timp ce vagoanele de la cinci la opt s-au „deformat” și sunt greu de accesat.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net