Președintele și prima doamnă ai Argentinei au făcut o vizită la Casa albă, unde i-au întâlnit pe omologii lor americani. Prezența liderului argentinian, dar mai ales a soției sale, a fost o reală încântare pentru Donald Trump, care aproape nu și-a putut lua ochi (și nici mâinile) de pe frumoasa sud-americană.


Se pare că Melania Trump (47 de ani) are serioasă concurență din partea Julianei Awada (43 de ani), soția lui Maurico Macri, președintele Argentinei. Cele două prime doamne au avut ocazia de a purta diverse discuții și au făcut schimb de impresii în cadrul întrunirii oficiale.

foto_epa_53483014.jpg

donald trump
Donald Trump a fost "vrăjit" de soția președintelui argentinian
Foto: EPA

Pentru soții lor a fost, de asemenea un bun prilej de revedere, întrucât, după cum precizează The Sun, donald Trump și Maurico Macri se cunosc de mult timp, de pe vremea când erau oameni de afaceri prosperi și au o relație de prietenie foarte strânsă. Președintele american a făcut în repetate rânduri referiri la „bunul său prieten”, Macri, pe care îl consideră „o persoană minunată și un mare lider”.

foto_afp_000_nx243.jpg

donald trump
Trump nu a vrut să rateze nicio ocazie să o pipăie pe Juliana și a luat-o chiar înaintea soțului ei (mâna din dreapta e a lui Trump)
Foto: AFP

Și desigur, cum ar putea, în opinia lui Trump, să nu fie un prieten grozav când îți aduce o delectare vizuală atât de plăcută. Bineînțeles, când vine vorba de femei frumoase, Trump nu se mulțumește doar cu privitul și a profitat de fiecare ocazie să o atingă politicos pe Juliana pe spate și pe șolduri. Președintele american a făcut acest lucru cât se poate de discret, dar fotografii au sesizat imediat „slăbiciunea” magnatului american.  Trump parcă uitase complet de soția lui, Melania, care a trecut la un moment dat în compania președintelui argentinian.

foto_epa_53483184.jpg

donald trump
Parcă uitase complet de soția sa
Foto: EPA

Administrația americană a luat decizia de anulare a unor interdicții Argentinei în ceea ce privește importul de lămâi. Această țară este unul dintre cei mai mari producători și exportatori de lămâi din lume. „Eu voi povesti despre Coreea de Nord, iar el îmi va vorbi despre lămâi”, a glumit Donald Trump.

 
 
Loading...