Trump, în război cu presa americană. Le-a adresat cuvinte murdare jurnaliștilor

Ultima actualizare:

    Trump a insultat presa americanăFoto: Getty
Trump a insultat presa americanăFoto: Getty

Conflictul dintre președintele american, Donald Trump și presa americană pare să fi ajuns la apogeu. Încă de la investirea în funcția de președinte, Trump a afost ținta unor diverse atacuri verbale și critici care l-au determinat pe Trump să reacționeze cu o totală lipsă de diplomație și respect.

Recunoscut pentru numeroasele mesaje și acuzații de pe contul său de Twitter, Donald Trump se folosește de rețeaua de socializare pentru a răspunde mai multor critici care i se aduc în urma deciziilor pe care le ia. Recent, președintele american s-a implicat într-un adevărat scandal pe Twitter, insultând presa americană și doi jurnaliști, în mod special (Mika Bezezinski și Joe Scarborough), după cum precizează Agerpres, care citează AFP.


    Foto: Twitter
Foto: Twitter

Potrivit mesajelor transmise, Trump le reproșează lui „Mika cea nebună și cu un coeficient de inteligență scăzut” și lui „Joe psihopatul” că proiectează o imagine falsă despre administrația sa.

Cei doi jurnaliști au răspuns insultelor lansate de Trump, despre care au precizat că este un președinte „în derivă” și care jignește „ca în curtea țcolii”, punându-i la îndoială sănătatea mintală.


    Foto: Getty
Foto: Getty

Donald Trump nu s-a arătat însă ostil doar celor doi jurnaliști, ci față de mare parte din presa americană care s-au arătat ostile încă din timpul campaniei electorale. Președintele american acuză în mod particular CNN, care promovează ură împotriva sa și „știri false” și că ar practica un „jurnalism de gunoi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net