Turcia, nemulțumită de atitudinea Occidentului față de atentate

Ultima actualizare:

    Caricatura lui PlantuFoto Twitter
Caricatura lui PlantuFoto Twitter

Ziarul francez "Le Monde" a publicat marți (22martie), în urma atacurilor teroriste de la Bruxelles o caricatură prin care Franța își arată compasiunea față de Belgia pentru cei uciși și răniți în atentat. Pe o rețea de socializare, turcii se arată însă nemulțumiți de atitudinea Occidentului față de ignorarea faptului că și Turcia a fost lovită de atentate și chiar de mai multe ori, fără a primi vreun gest de compasiune.

Jean Plantureux, al cărui pseudonim este Plantu, este creatorul caricaturii care arată faptul că Franța este alături de Belgia în urma tragediei de la Bruxelles, relatează Independent.co.uk. Mass-media au creat numeroase mesaje prin care Occidentul european își arată în mod public compasiunea față de victimele atentatului din Belgia. Comparativ cu acestea, Turcia, deși a suferit patru atacuri teroriste din octombrie anul trecut, până la cel de pe 19 martie, nicio țară europeană nu s-a arătat în vreun fel impresionată de tragediile care au numărat mai multe victime.

"De ce Downing Street nu a arborat drapelul turc după atrocitățile de la Ankara?"
"De ce Downing Street nu a arborat drapelul turc după atrocitățile de la Ankara?"

„Este neliniștitor să publicăm caricatura lui Plantu prin care Franța își exprimă solidaritatea față de Belgia. Unde este caricatura noastră pentru cei care au murit în Turcia în mâinile teroriștilor? De ce Downing Street nu a arborat drapelul turc după atrocitățile de la Ankara?” a publicat pe internet Yasmin Ahmed.

De asemenea, acesta a publicat și el aceeași caricatură în care a inclus și imaginea Turciei care însă nu primește niciun fel de atenție din partea Franței și Belgiei.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net