Ucigaşul Laviniei s-a filmat când făcea sex violent cu 100 de femei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anchetatorii italieni descoperă în fiecare zi detalii macabre despre Andrea Pizzocolo, italianul care a chinuit-o până la moarte pe Lavinia Simona Ailoaiei, o româncă de 18 ani pe care o agăţase pe Internet. Oamenii legii se tem să nu aibă de-a face cu un adevărat ucigaş în serie.

Mii de ore de filmări, peste 100 de femei care apar pe înregistrările găsite în casa lui Pizzocolo. Conform cotidianului „La Stampa", toate partidele de sex filmate sunt violente, iar tinerele sunt chinuite de bărbatul de 41 de ani.

Până acum, singura înregistrare în care apare şi o crimă este cea în care Lavinia moare după trei ore de chinuri înfiorătoare. Anchetatorii au anunţat însă că nu exclud ca Pizzocolo să fi ucis şi alte victime.

Andrea Pizzocolo,ucigaşul româncei

simeon stalpnicul png

Abia după ce toate protagonistele filmărilor violente vor fi identificate şi contactate vor putea trage o concluzie. Între timp, vestea despre moartea Laviniei a ajuns şi la urechile fostului ei iubit din România.

Adrian Muscaliu (19 ani), fotbalist la echipa Dinamo 2, în Botoşani, a povestit pentru Click! cum a ajuns tânăra în Italia şi de ce l-a părăsit.

Am fost iubiţi un an şi jumătate. Ne-am despărţit în februarie 2013. Era o fată foarte cuminte. Problemele ei au început când au divorţat părinţii. Mama ei a plecat în Italia şi le-a luat şi pe Lavinia şi pe sora ei mai mare. Lavinia a renunţat la şcoală, a rămas doar cu nouă clase. Când eram împreună, îmi tot spunea că vrea să se întoarcă acasă, să termine liceul şi să se logodească cu mine. Avea mai multe joburi în Italia: lucra la o pizzerie, ca ospătăriţă într-un bar. La un moment dat, s-a îndrăgostit de un băiat din Maramureş, care era plecat în Italia. S-a mutat cu el. Atunci ne-am despărţit. N-am mai ştiut de ea nimic. Am aflat că a murit de la un prieten din Italia. Nu mi-a venit să cred. O să merg la înmormântare, ca s-o văd pentru ultima oară", ne-a spus Adrian.

Lavinia Simona Ailoaiei, de 18 ani, cu numele de scenă Dora, a fost găsită moartă sâmbătă, 7 septembrie, pe un câmp din apropiere de oraşul Lodi (Italia). Criminalul Andrea Pizzocolo şi-a cunoscut victima pe Internet şi a declarat că a sufocat-o în timpul unui "joc erotic".

Povestea tragică a româncei ucise în Italia. A fost trădată de prietenele ei

Dezvăluiri cumplite despre românca ucisă în Italia: trei ore de sex extrem şi abuzuri

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net