Uite cum o văd nemţii pe Udrea! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pictorialul realizat de Elena Udrea pentru revista Tabu nu a trecut neobservat în presa internaţională. După ironiile din presa britanică, ministrului român al Dezvoltării Regionale şi Turismului a ajuns şi în atenţia presei germane, cotidianul „Die Welt" publicând un articol deloc măgulitor despre prestaţia ei, intitulat  „Călcând cu cizme lungi în străchini".

Ministrului român al Dezvoltării Regionale şi Turismului chiar îi place să rupă tabuuri, comentează publicaţia germană „Die Welt", descriind ironic fotografiile apărute în revista „Tabu": "Cizmele din piele cu tocuri înalte se încolăcesc până peste genunchii doamnei ministru".

simeon stalpnicul png

Publicaţia germană a observat că "rochia neagră din latex se mulează peste rotunjimile blondinei, care pozează aşa cum a făcut-o cândva Madonna. De meserie avocat, doamna ministru al Turismului din România s-a mai lăsat fotografiată în rolurile Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy şi Margaret Thatcher".

simeon stalpnicul png

Pantofi cu toc cui pentru sinistrate"Die Welt" aminteşte că Elena Udrea nu a ajuns pe prima pagină a ziarelor doar prin suspiciunile de abuz în funcţie şi de corupţie, ci şi prin câteva gafe de proporţii: a declarat ca Norvegia este membru al UE şi le-a oferit sinistratelor de la inundaţii cu pantofi cu toc cui, ca acestea "să se simtă mai frumoase".

Citeşte şi:

Perez Hilton: «Udrea, arăţi fabulos!»

Pictorialul Elenei Udrea, în presa britanică: «E şi ăsta un mod de a câştiga alegerile»

Sânii Elenei Udrea, «aranjaţi» în Photoshop - FOTO

Elena Udrea, pictorial cu vedere la sâni

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net