Uite unde s-au ascuns ca să emigreze în Europa!

Ultima actualizare:

    Tânărul de 19 ani a stat  ascuns sub bancheta  din spate a maşinii  timp de 5 ore
Tânărul de 19 ani a stat ascuns sub bancheta din spate a maşinii timp de 5 ore

Disperarea îi împinge pe mulţi la gesturi necugetate! După tragedia de acum trei săptămâni din Sussex, când 39 de migranţi vietnamezi au murit congelaţi într-un camion al morţii, poliţia de frontieră spaniolă se confruntă cu un nou val de imigranţi. Iată unde se ascund tinerii africani pentru a trece graniţa!

Surpriză de proporţii la punctul de trecere a frontierei dintre Maroc şi Spania, Beni-Enzar! Agenţii din cadrul Guardia Civil au descoperit doi tineri de 19 şi 17 ani ascunşi într-o maşină veche. Unul se pitise în bordul maşinii, iar celălalt în bancheta din spate. Ambii au stat ascunşi mai bine de cinci ore şi plecaseră din Guinea pentru un trai mai bun în Europa. Ei intenţionau să ajungă în enclava spaniolă Mellila şi să îşi procure aici acte false pentru a putea munci în Uniunea Europeană.

Adolescentul de  17 ani, din Guinea, scos la lumină...
Adolescentul de 17 ani, din Guinea, scos la lumină...

Tinerii africani au fost descoperiţi după ce detectorul poliţiei de frontieră a înregistrat ”bătăi ale inimii provenind de sub caroserie”. Poliţia spaniolă a emis avertismente spunând că imigranţii se pot ascunde în tavanul fals al camioanelor, în rezervoare false de motorină, în trenul de aterizare al avioanelor, în podelele false ale vehiculelor şi chiar în compartimente special concepute din interiorul motorului. Din cauza temperaturilor extreme şi a deshidratării, mulţi dintre ei ajung mai mult morţi decât vii la destinaţie. Însă asta nu îi opreşte să încerce ori de câte ori au prilejul de a fugi de sărăcie. Şoferul maşinii, un marocan de 30 de ani, a fost arestat împreună cu cei doi şi riscă 7 ani de puşcărie, pentru trafic de persoane. 

...după ce  s-a ghemuit  în bordul maşinii
...după ce s-a ghemuit în bordul maşinii
image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net