Noi detalii șocante în cazul morții Mihaelei Apostolides, românca ucisă cu bestialitate de iubitul ei, vineri (22 mai), în parcarea unui supermarket din Cuneo. a A fost făcută publică o imagine cu cei doi, surprinsă de o cameră video a magazinului, înainte ca tânăra să fie împușcată mortal.


O cameră de supraveghere dintr-un centrul comercial i-a surprins în timp ce ies, ea în față și el ușor în spate, cu două pungi în mâini. Odată ce au ajuns în parcare, au rămas în mașina lui Borgheresi, un Fiata Panda 4x4, unde ar fi vorbit timp de cel puțin 40 de minute. Au început să se certe brusc, iar disputa s-a terminat tragic.

A fost ucisă cu patru gloanțe

mihaela-apostolides.jpg

Mihaela Apostolides, filmată de camerele video înainte să fie ucisă în parcarea unui supermarket din Italia
Mihaela Apostolides, filmată de camerele video înainte să fie ucisă în parcarea unui supermarket din Italia
Foto: La Stampa/observatornews.ro

 

Bărbatul a scos pistolul și a împușcat de patru ori. Două dintre gloanţe au nimerit-o pe Mihaela în piept, în timp ce un altul a ricoșat şi l-a rănit pe italian la mâna stângă, potrivit observatornews.ro. Mihaela Aposstolides a murit pe scaunul pasagerului. După ce a comis oribila crimă, iubitul româncei a sunat la poliție.

"Sunt aici, în parcare, gata să fiu arestat. Am înnebunit, am ucis o femeie. Am două arme cu mine. Veniți să mă luați, nu mai rezist", a anunțat bărbatul.

Pe lângă arma crimei, în mașină oamenii legii au mai găsit un revolver încărcat și trei cutii cu gloanțe. Iar în casa din Florența, au fost descoperite mai multe puști de vânătoare. Militarul care a mărturisit că a omorât-o, Francesco Borgheresi, a fost dus la parchetul din Cuneo pentru audieri în fața procurorului Alberto Braghin, care investighează cazul.

Loading...
Citeste tot despre: