Ultimul discurs al lui David Cameron în funcția de premier. A avut familia alături

Ultima actualizare:

    David Cameron a fost susținut de familieFoto: Getty
David Cameron a fost susținut de familieFoto: Getty

A venit și ziua în care premierul David Cameron a trebuit să părăsească funcția pe care a deținut-o în ultimii șase ani. De asemenea, prim-ministrul și familia sau au părăsit și reședința emblematică de pe Strada Downing numărul 10. Chiar în fața casei, cel care acum poate fi numit fost premier a ținut ultimul său discurs în această calitate.

Alături i-a avut pe soția sa, Samantha Cameron, și pe copiii lor, Nancy, Elwen și Florence. În ultimul discurs ținut înainte de a-i înmâna Reginei Elisabeta a II-a demisia, Cameron a ținut să facă o retrospectivă a timpului petrecut în funcția de premier, dar și să le mulțumească membrilor familiei și să se declare satisfăcut că o femeie este cea care îi ia locul.

Familia lui David Cameron a fost zâmbitoare pe pragul casei din Strada Downing numărul 10
Familia lui David Cameron a fost zâmbitoare pe pragul casei din Strada Downing numărul 10

"Când am pășit pentru prima dată în Strada Downing, în mai 2010, am spus că ne vom confrunta cu problemele ivite ca o țară unită și vom mâna oamenii în timpurile dificile pentru ca împreună să ajungem la vremuri mai bune. Nu a fost o călătorie ușoară și nici nu am luat mereu cele mai bune decizii, dar cred că astăzi țara noastră este mult mai puternică. Mai presus de orice, a fost despre aducerea economiei pe un făgaș mai bun, iar cu deficitul tăiat cu două treimi, 2.5 milioane de persoane cu joburi și un milion de afaceri în plus, nu poate exista vreun dubiu cu privire la faptul că economia noastră este mult mai puternică", a declarat Cameron.

Mulțumirile către familia sa au fost o bună parte a discursului lui Cameron. Cu toții au fost zâmbitori și nu au părut să regrete faptul că pleacă din emblematica locuință care le-a fost casă în ultimii șase ani. Fostul premier a numit-o pe soția sa "dragostea vieții lui" și a lăudat-o pentru toată munca depusă de-a lungul mandatului lui.

"Vreau să le mulțumesc copiilor mei, Nancy, Elwen și Florence, pentru care Strada Downing a fost o casă excelentă în ultimii șase ani. Mai presus de toate, vreau să-i mulțumesc Samanthei, dragostea vieții mele. M-ai ținut parțial sănătos la cap și ești o mamă, soție și o femeie de afaceri minunată", a mai adăugat Cameron înainte de a pleca spre Palatul Buckingham, unde i-a înaintat Reginei demisia sa, în mod oficial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net