Un avion Boeing 767, cu 128 de pasageri la bord, forţat să aterizeze de urgență la Madrid!

Ultima actualizare:

    Un avion cu 130 de pasageri la bord se pregătește să aterizeze de urgență în SpaniaFoto Pixabay.com
Un avion cu 130 de pasageri la bord se pregătește să aterizeze de urgență în SpaniaFoto Pixabay.com

Un avion Boeing 767 al companiei Air Canada, unde se aflau 130 de pasageri la bord, se întoarce la Madrid, pentru a ateriza de urgență, la 30 de minute de la decolarea spre Toronto, Canada, din cauza unei defecţiuni la trenul de aterizare, informează Reuters.

UPDATE - Avionul Air Canada, în care se aflau 130 de pasageri, a aterizat în siguranță la Madrid. La rularea pe pistă aeronava a fost însoțită de mașini ale pompierilor, pregătite să intervină în caz de incendiu, însă nu a fost cazul. 

Potrivit sursei citate, piloţii au informat turnul de control că o parte a trenului de aterizare s-a desprins şi a lovit unul dintre motoarele avionului.

Sindicatul piloţilor din Spania a informat că aeronava trebuie să survoleze timp de trei ore capitala Madrid, pentru a consuma combustibilul, înainte de aterizarea de urgenţă.

Potrivit informaţiilor de până în acest moment, toţi cei 130 de pasageri aflaţi la bord sunt în siguranţă.

Potrivit primelor versiuni, la scurt timp după decolare avionul a suferit daune serioase la o roată, motiv pentru care pilotul a decis să renunţe la cursă şi să informeze turnul de control că doreşte să efectueze o aterizare de urgenţă. Şi, cu toate că o pistă a fost deja pregătită, cu toate serviciile de urgenţă pregătite (personal sanitar, SUMA112, pompieri şi personal aeroportuar), conform protocoalelor de securitate, avionul trebuie mai întâi să arunce aproape tot combustibilul şi din acest motiv survolează împrejurimile aeroportului, ceea ce a alarmat locuitorii cartierelor din sudul Madridului. Avionul zboară la o altitudine de 2.300 de metri şi cu o viteză de 550 de kilometri pe oră, dar în unele momente a zburat la o altitudine şi mai joasă, de circa 800 de metri, potrivit digi24.ro

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net