Un bărbat de 27 de ani a fost arestat după seria de atacuri cu cuțit care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Birmingham, în urma căruia un bărbat a fost ucis și alte două persoane au fost grav rănite, a anunțat luni poliția britanică, citată de AFP.


Un bărbat a fost ucis şi şapte persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o serie de atacuri cu cuţitul care au avut loc duminică la Birmingham, oraş din centrul Angliei, a anunţat poliţia din West Midlands.

Într-un comunicat de presă, poliţia a indicat că a primit un apel la orele locale 00:30 (23:30 GMT) cu privire la înjunghierea unei persoane în centrul oraşului Birmingham (centrul Angliei), iar ulterior a fost anunţată că fapte similare au mai avut loc la scurt timp de la primul apel.

Un tânăr de 27 de ani, autorul atacului din Birmingham 

Luni dimineață polițiștii britanici au anunțat că un suspect a fost arestat și transportat la secția de poliție. Un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi autorul teribilelor fapte. 

"Am arestat un bărbat suspectat de crimă și șapte tentative de crimă în seria de atacuri cu cuțitul din Birmingham", a scris pe Twitter poliția din West Midlands.

 

 

 
 
Loading...