Angharad, o femeie de 38 de ani din Marea Britanie, a zburat tocmai în Jamaica pentru a-l cunoaște pe un tânăr de care s-a îndrăgostit în timp ce vorbeau pe Skype. Aceștia s-au cunoscut când el avea 19 ani, iar după trei ani au decis să se căsătorească.


Angharad, originară din Cardiff (Țara Galilor), a cunoscut pe Skype un tânăr de care s-a îndrăgostit instant. Loric Bullock avea numai 19 ani în momentul în care a început să vorbească cu Angharad. Femeia nu a rezistat fără să-și vadă dragostea vieții în carne și oase, motiv pentru care a tras o fugă în Jamaica, în 2013. Mai mult, după prima întâlnire, ea a rămas însărcinată cu bărbatul care i-a furat inima.

„Niciodată nu aș fi crezut că se va ajunge la asta, pentru că el era foarte tânăr. În poză părea de 12 ani. Arăta ca un bebeluș, însă noi am păstrat legătura și am ajuns la un rezultat frumos”, a mărturisit femeia pentru metro.co.uk, care l-a luat de soț pe Loric.

Familia Bullock

Tyrese, Angharad, Daisy, Bullock

Angharad mai are o fiică pe nume Daisy, în vârstă de 15 ani.

În ciuda diferenței majore de vârstă și a celei culturale, Angharad și Loric formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din Marea Britanie. Între timp, familia lor s-a mărit, după ce a venit pe lume fiul lor, Tyrese.

 
 
Loading...