Un bărbat s-a dat drept șofer de Uber, după care a violat și jefuit o tânără

Ultima actualizare:

    Un bărbat s-a dat șofer de Uber, după care și-a violat și tâlhărit „clienta”Foto: Pixabay
Un bărbat s-a dat șofer de Uber, după care și-a violat și tâlhărit „clienta”Foto: Pixabay

Un bărbat din Mexic s-a dat drept șofer al companiei Uber, ulterior jefuind și violând o tânără. Acesta a fost identificat și reținut de poliția mexicană.

Persoanele care circulă des folosind platforme de tip ridesharing trebuie să verifice de două ori înainte de a se urca în mașina cu pricina. Un incident care a avut loc recent în Mexic confirmă această regulă. Întâmplarea nefericită a avut loc la sfârșitul lunii iulie, poliția mexicană reușind să-l identifice și să-l captureze pe presupusul șofer Uber.

Acesta se numește Alberto N. În ziua incidentului, bărbatul a luat în mașina sa o tânără care pleca dintr-un bar și care solicitase serviciul Uber. La sosirea mașinii, tânăra a observat că plăcuțele de înmatriculare ale automobilului nu corespundeau cu cele indicate pe aplicația Uber. Întrebându-l pe șofer care este cauza, acesta a explicat că ar fi vorba de o neregulă cu soft-ul companiei. 

Totuși, în timp ce se afla în mașina bărbatului, tânăra a observat și alte lucruri care au pus-o pe gânduri și încercat să-i scrie tatălui ei pe Whatsapp, însă șoferul i-a smuls imediat telefonul mobil din mână, potrivit presei internaționale.

Tânăra a încercat să sară din mașină, însă bărbatul blocase ușile vehiculului. Ulterior, acesta a oprit mașina într-un loc ferit, i-a cerut clientei sale să-i dea tot ce avea de valoare la ea și apoi a abuzat sexual de aceasta. După ce și-a jefuit și și-a agresat sexual clienta, șoferul a plecat din nou cu mașina, însă pe drum a derapat și a făcut un accident ușor. Aceasta a fost și scăparea victimei, care a cerut ajutorul șoferilor aflați în trafic, iar individul a fugit de la locul accidentului. Ulterior, după ce fata a depus plângere la poliție, în urma anchetei demarate de polițiști, agresorul a fost identificat și prins. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net