Un șofer de macara din Marea Britanie a recurs la un gest extrem după ce a aflat că soția sa și-a arătat sânii pe internet și a făcut „sex pe Skype” cu un alt bărbat. Judecătorul susține însă că problema geloziei criminalului este mult mai veche. Când a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer la prostată, a devenit gelos pe soția sa, aceștia au început să doarmă separat și au devenit foarte distanți.


Dimpsey Nibbes (69 de ani) și-a decapitat soția cu un cuțit de bucătărie pe când femeia încă ar mai fi putut fi în viață, relatează Metro.co.uk. După ce a ucis-o, bărbatul i-a zdrobit capul cu un ciocan din lemn și a aruncat rămășițele craniului în toaletă.

ad_2012378532.jpg

barbat sotie decapitat gelozie
A decapitat-o cu un cuțit, apoi i-a zdrobit craniul cu un ciocan și a aruncat rămășițele la toaletă
Foto Metro.co.uk

O colegă de serviciu a lui Judith, femeia ucisă, a declarat că aceasta era o persoană amuzantă și era mereu veselă, în niciun caz nu se manifesta violent. Judith i-a povestit că amenințările au început cu mult timp în urmă, când Nibbes a bănuit că aceasta l-ar putea înșela. Bărbatul era foarte violent și puternic, astfel că Judith nu a avut prea multe șanse de a scăpa de atacator. Când femeia a recunoscut că l-a înșelat, Nibbes a hotărât să o ucidă.

ad_2012378552.jpg

barbat sotie decapitat gelozie
Bărbatul devenise foarte violent în ultima perioadă
Foto Metro.co.uk

După ce a comis crima, bărbatul i-a lăsat fiului său, Kirk (30 de ani), un bilet în care spunea că se va sinucide. El a fost însă salvat la timp de paramedici și arestat de polițiști pentru a fi adus în fața Curții de Judecată.

 
 
Loading...