Un bărbat a vrut să se sinucidă în centrul unui oraş. Reacţia revoltătoare a mulţimii VIDEO

Ultima actualizare:

    Incidentul a avut loc pe o stradă aglomerată din centrul oraşului Brierley HillFoto: Google Maps
Incidentul a avut loc pe o stradă aglomerată din centrul oraşului Brierley HillFoto: Google Maps

Un bărbat ameninţa că se va sinucide în centrul unui oraş aglomerat, iar reacţia publicului a fost complet şocantă. În timp ce poliţia încerca să îl convingă să renunţe la planul lui, mulţimea îl încuraja să se omoare mai repede.

Poliţia încerca să îl convingă pe bărbat să nu îşi ia viaţa, în timp ce mai mulţi oameni se uitau uimiţi. Incidentul a avut loc marţi, într-un oraş din vestul Angliei, chiar în centru. Strada din Brierley Hill unde s-a petrecut totul era plină cu oameni în acel moment. Însă unii dintre privitori au început să ţipe, spre şocul unor martori, că bărbatul de 20 de ani, ar trebui să se "grăbească" şi "să o facă" (nr. să se sinucidă), potrivit mirror.co.uk

Privitorii l-au încurajat pe bărbat să îşi ia viaţa

Unul dintre martori a filmat între incidentul, îar în clip se aude clar cum mulţimea îl încurajează pe bărbat să îşi ia viaţa. 

Într-un final, poliţia a reuşit să îl convingă pe bărbat că nu se sinucidă, după multe ore de negocieri. Atunci, alţi privitori i-au huiduit atât pe oamenii legii, cât şi pe sinucigaş. 

"A fost dezgustător, bărbatul acela are nevoie de ajutor, pare să fie norma să faci fotografii cu oameni aflaţi în situaţii grele şi să îţi baţi joc", a spus un martor şocat de comportamentul mulţimii. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net