Un cuplu din Statele Unite a ajuns în atenția autorităților după ce au aflat că băiețelul pe care l-au adoptat a fost sechestrat într-o cameră din pivniță și obligat să mănânce morcovi până ce pielea sa a devenit portocalie.


Clarissa Anne Tobiasson (27 de ani) și soțul său, Brett Parker Tobiasson (31 de ani), au fost arestați pentru tratamentul inuman aplicat minorului pe care l-au adoptat, informează The Sun.

Băiețelul, care acum are șase ani, era închis în pivniță, într-o încăpere fără lumină și fără acces la o toaletă. Era obligat să-și facă nevoile în camera în care stătea și să le ascundă într-o gaură din perete, pentru a nu fi pedepsit. În acea încăpere mizeră, nu avea decât o saltea pe care dormea și un covor aruncat pe podea.

parinti_1.jpg

parinti
Îl obligau pe băiețel să mănânce doar morcovi
Foto: Facebook

Era hrănit numai cu morcovi și nu avea voie să mănânce și alte feluri până nu îi termina pe aceia într-un timp impus. De exemplu, polițiștii au declarat, potrivit relatărilor copilului, că atunci când o martoră a adus familiei o pizza, Clarissa i-a interzis copilului să guste până nu își termina morcovii în doar 15 minute.

 
 
Loading...