Un copil a murit într-un mod bizar, în timp ce sărbătorea câștigarea titlului de către Atletico Madrid

Ultima actualizare:

    Atletico aînvins, sâmbătă, cu 2-1, pe Real Valladolidfoto: GettyImages
Atletico aînvins, sâmbătă, cu 2-1, pe Real Valladolidfoto: GettyImages

Un eveniment tragic a avut loc în centrul Madridului, în urma căruia un copil în vârstă de 14 ani şi-a pierdut viaţa în timpul celebrării titlului obţinut de Atletico Madrid, informează marca.com.

Mii de suporteri au ieşit pe străzile capitalei spaniole după ce Atletico a învins, sâmbătă, cu 2-1, pe Real Valladolid, rezultat care i-a adus trofeul LaLiga echipei antrenate de Diego Simeone.

Potrivit publicaţiei El Pais, copilul era ieşit cu o mare parte a corpului pe geamul unei autoutilitare care se deplasa cu viteză şi s-a lovit la cap de zidul de la intrarea într-o parcare din Plaza de Santa Ana, ceea ce i-a produs un traumatism cranian sever.

Autoutilitara transporta mai mulţi tineri cu corpurile ieşite din maşină, şoferul doborând câteva garduri care delimitau o zonă în construcţie, înainte de a intra în parcarea unde s-a produs accidentul.

Cinci ambulanţe au ajuns în zonă, iar medicii au încercat fără succes timp de o oră să salveze victima aflată în stop cadiorespirator, înainte ca serviciul de urgenţă să confimre moartea tragică a copilului de 14 ani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net