Un cuplu britanic, bătut de bodyguarzi într-un hotel din Spania

Ultima actualizare:

    Un cuplu de britanici a fost bătut de bodyguarziFoto: captură video
Un cuplu de britanici a fost bătut de bodyguarziFoto: captură video

Doi tineri britanici au crezut că vor avea parte de vacanța vieții lor atunci când au ales Spania ca destinație. Totul s-a transformat însă într-un mare fiasco și chiar într-o experiență dureroasă pentru cei doi. Au pățit ceva la care nu s-ar fi gândit vreodată.

S-au cazat la un hotel de patru stele din Magaluf, o stațiune din Mallorca, dar vacanța lor de vis s-a transformat într-un coșmar. Totul a pornit de la faptul că iubita din cuplu ar fi aruncat cu un pahar de plastic înspre gărzile de corp de la hotel. Aceștia au sărit ca arși și nu s-au abținut din a o lovi pe tânără. Mai mult, și iubitul ei a căzut pradă furiei bodyguarzilor, în încercarea lui de a o proteja pe fată.

Alți turiști din hotel au filmat întregul incident, în care se vede că mai mulți bărbați îmbrăcați în negru s-au năpustit asupra celor doi. Femeia este model și se numește Robbie Hofmann, în timp ce iubitul ei este DJ-ul Alex Henderson. Tânăra s-a ales cu câteva vânătăi și tăieturi, în timp ce DJ-ul a șocat cu o poză pe rețelele de socializare, în care arată rezultatul răfuielii.

Rănile lui Alex au fost serioase
Rănile lui Alex au fost serioase

Fotografia lui a adunat zeci de plângeri pe pagina de Facebook a resortului, iar multe dintre persoanele nemulțumite au cerut ca reprezentanții hotelului să ia măsuri împotriva angajaților și să-i ceară scuze lui Henderson.

Reacția oficială a fost, conform Daily Mail: "Suntem și noi la fel de șocați ca toată lumea. Cei doi oaspeți nu stăteau la hotelul nostru, ci erau doar în vizită. Au refuzat să plece la ora închiderii. Lucrăm cu autoritățile pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acea zi".

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net