Săptămâna modei de la New York este o ocazie în care cele mai frumoase modele și cei mai arătoși prezentatori de haine își fac apariția si defilează cu mișcări suave în fața ochilor vigilenți ai criticilor.


Potrivit Daily Mail, o apariție cu totul surprinzătoare pe catwalk a fost cea a unui fost deținut în vârstă de 20 de ani. Mekhi Alante Lucky, supranumit “ frumușelul închisorii” a defilat, pentru casa de modă Helmut Lang, într-un costum negru și a purtat în mâini o servietă albă .Tânărul de 20 de ani a fost arestat în luna aprilie al anului 2016 pentru că a circulat cu viteză la bordul unui autoturism furat. Fotografia sa, făcută înainte ca acesta să fie condamnat la închisoare, a ajuns pe internet și a primit nenumărate complimente.  Fotografiile i-au adus un contract cu o casă de modă renumită.

gettyimages-845831586.jpg

foto
Mekhi Alante Lucky a fost arestat de cinci ori în doar câteva luni
Foto: Getty

Agenția de modă l-a prezentat publicului în luna august și, în doar o lună, Lucky a fost deja protagonistul a mai multe ședințe foto, iar profilul său de Instagram este urmărit de peste 20.000 de persoane.

Heterocromia a contribuit la succesul nebănuit al lui Lucky, el are un iris de culoare albastră și unul de culoare căpruie.

În ciuda faimei de care se bucură momentan, Mekhi nu a avut un trecut luminos. A fost arestat de cinci ori între lunile aprilie și decembrie ale anului 2016 și i-au fost aduse  acuzații de furt și hărțuire.

Lucky nu este primul deținut care devine faimos datorită aspectului său.

gettyimages-451525974.jpg

foto
Jeremy Meeks a fost contactat de o agenție de modă și, din anul 2015 ,activează în domeniu
Foto: Getty

În anul 2014, Jeremy Meeks din California a fost arestat pentru furt, iar poza făcută de polițiști înainte de încarcerare i-a deschis drumul spre celebritate. Momentan, Meeks activează ca fotomodel și este iubitul fiicei unui miliardar american. 

Loading...