Un manechin brazilian în vârstă de 26 de ani a decedat subit sâmbătă, 27 aprilie, după ce i s-a făcut rău în timpul unei prezentări de modă din cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paulo (SPFW), au anunţat organizatorii evenimentului, potrivit AFP.


Tânărul, al cărui nume de scenă era Tales Cotta, s-a prăbuşit în momentul în care se pregătea să iasă de pe podium. A făcut câţiva paşi şi a încercat să se redereseze, vizibil confuz, apoi a căzut la pământ. Din nefericire, echipa medicală prezentă la faţa locului nu a putut face nimic pentru a salva viaţa modelului, deşi au intervenit în timp record pentru a-i acorda primul ajutor. 

"SPFW a aflat în urmă cu puţin timp vestea decesului manechinului Tales Soares, căruia i s-a făcut rău în timpul prezentării Ocksa", o casă de modă braziliană, au precizat organizatorii într-un comunicat. Aceştia nu au oferit detalii despre cauzele decesului, însă nu este exclusă ipoteza unui infarct sau accident vascular de mari dimenisiuni. 

Ocksa a scris pe pagina sa de Instagram că este ''devastată de vestea'' decesului.
Săptămâna Modei de la Sao Paulo, care a început pe 22 aprilie şi s-a terminat sâmbătă, este cel mai important eveniment de modă din America Latină.

 
 
Loading...