Un polițist, cel mai sângeros criminal în serie din Rusia, din ultimii 100 de ani! A ucis 81 de femei

Ultima actualizare:

    Cel mai sângeros criminal din Rusia Foto: Siberian News
Cel mai sângeros criminal din Rusia Foto: Siberian News

Un caz incredibil circulă în presa din Rusia. Povestea bărbatului, de profesie polițist, care este suspectat de uciderea a peste 81 de femei îi sperie pe locuitori. Ei nu pot crede că tocmai un membru al poliției a fost capabil de asemenea monstruozitate.

Dacă în urma anchetei care va fi condusă de oamenii legii se dovedește că acuzațiile care i se aduc sunt adevărate, atunci Mihail Popkov va deveni în mod oficial cel mai sângeros criminal în seria din Rusia, din ultimii 100 de ani, informează time.com. Mikhail Popkov a fost deja judecat pentru 22 dintre crimele pe care le-a comis, și urmează să fie chemat în fața instanței de judecată pentru a răspunde de celălalte 59 de crime. Testele psihiatrice care i-au fost aplicate au relevat faptul că bărbatul se află în deplinătatea facultăților mintale. 

Mikhail Popkov a fost arestat, pentru prima dată, în anul 2012 atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a 22 de femei nevinovate. Anchetatorul care participă la soluționarea cazului sângerosului criminal a oferit o scurtă declarație în care a precizat care era portretul victimelor lui Popkov. “Popkov a comis cel puţin 81 de crime în Irkutk şi regiunea din jur. Victimele lui erau femei de toate condiţiile sociale, cu vârste între 16 şi 40 de ani", a declarat anchetatorul Evgheni Katcevski. Polițistul se oferea să le ducă acasă pe femei, cu mașina de poliție, atunci când era noapte, sub pretextul că se gândea la siguranța or, apoi le viola, iar în final, le ucidea cu sânge rece pentru ca mai apoi să le abandoneze în locuri cât mai retrase. 

Poreclit de presă “Vârcolacul” sau “Maniacul din Angarsk”, bărbatul s-ar putea dovedi cel mai sângeros criminal din Rusia, cel puţin din ultimii 100 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net