Un român de 20 de ani a ucis o femeie într-un apartament din Norvegia apoi a provocat un accident rutier grav

Ultima actualizare:

    Un bărbat a provocat un accident rutier, după ce a ucis o femeie într-un apartament din OsloFoto: ao.no/itromso.no/observatornews.ro
Un bărbat a provocat un accident rutier, după ce a ucis o femeie într-un apartament din OsloFoto: ao.no/itromso.no/observatornews.ro

Crimă șocantă în Norvegia! Un român în vârstă de 20 de ani este acuzat că ar omorât o tânără într-un apartament din Hellerud, în Oslo, după care s-a fi urcat la volan și a provocat un accident rutier grav, intrând cu mașina pe contrasens. Românul a fost audiat marți seară (8 iunie).

"Nu vom face mai multe declarații decât după terminarea audierilor, cel mai probabil mâine dimineață", a anunțat Anne Alræk Solem, șefa diviziei omucideri din cadrul Poliției Oslo, potrivit observatornews.ro.  Românul este acuzat de tentativă de omor în legătură cu accidentul. Poliția a obținut înregistrări video marți după-amiază și a audiat martorii.

Polițiștii au aflat de crimă abia după accidentul rutier

Din primele informații ale anchetei reiese că, marți dimineață, 8 iunie, în jurul orei 7.00, poliția a găsit o femeie moartă într-un apartament din Hellerud, Oslo. Oamenii legii au ajuns la adresa respectivă, în urma unui accident rutier. Un tânăr de 20 de ani de naționalitate română a intrat cu maşina pe contrasens, pe autostrada E6, în Eidsvoll, unde s-a ciocnit frontal cu o autoutlitară.

Coliziunea frontală s-a produs la Morskogen, lângă granița dintre Viken și Innlandet, iar verificările de la faţa locului i-au condus pe poliţişti la apartamentul din Oslo, unde se afla tânăra ucisă. Se pare că între criminal și victimă existat o relaţie, însă este prea devreme pentru concluziona natura ei. Anchetatorii nu au vrut să dezvăluie cum a murit tânăra şi nici dacă erau mai multe persoane în apartament când a fost descoperit cadavrul. Femeia ucisă era cetățean norvegian, iar românul nu are antecedente penale.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net