Un român a fost rănit în atacul armat din Las Vegas. Cum se simte după operaţie

Ultima actualizare:

    Un român, aflat printre victimele atacului armat din Las Vegas
Un român, aflat printre victimele atacului armat din Las Vegas

Printre cei 200 de răniți în urma atacului armat din Las Vegas (Statele Unite) se află și un român. Acesta a participat la concertul de muzică country organizat în orașul american, dar se pare că a căzut și el victimă atacului.

UPDATE: Conform digi24.ro, Luca a fost operat, iar doctorii i-au socs două treimi din plămânul drept. „Luca a fost operat și este în stare stabilă. Glonțul i-a trecut prin ambii plămâni și a zgâriat o vertebră. Chirurgul a trebuit să-i scoată două treimi din plămânul drept, încă respiră cu ajutorul aparatelor, dar este în viață și își va reveni cu timpul”, a scris pe Facebook mama bărbatului, Carmen Iclodean.

Conform ziarulevenimentul.ro, românul rănit se numește Luca. Mama sa a publicat un mesaj pe o rețea de socializare prin care le cere apropiaților să se roage pentru viața fiului său, care se află în pericol: „Vă rog să vă rugați pentru fiul meu Luca, împușcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operații în condiții critice și aș aprecia rugăciunile voastre”.

Digi 24 informează că Luca Iclodean, în vârstă de 23 de ani și originar din Cluj, locuiește împreună cu familia sa în statul american Nevada.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net