Un șofer a ajuns de râsul internetului! Ce a făcut cu telefonul

Ultima actualizare:

    Noua generație nu știe cum arată un casetofonFoto: buzzfeed.com
Noua generație nu știe cum arată un casetofonFoto: buzzfeed.com

Un bărbat a ajuns faimos pe internet din cauza unei gafe. A confundat casetofonul cu locul unde îți poți băga telefonul.

Trevor Thomas s-a întors la compania de unde a cumpărat mașina ca să se plângă că are iPhone-ul zgâriat. Bărbatul nu știa că acela e un casetofon și și-a băgat telefonul în locul unde se pun casetele. Un angajat al companiei a pus o imagine pe rețeaua de socializare Twitter, în care arată cum a procedat Trevor și cum și-a distrus iPhonul. Fotografia a devenit virală iar internauții l-au făcut de râs pe șoferul necunoscător, potrivit Buzzfeed.

Și-a distrus telefonul în castefon

Ecranul iPhone-ului s-a zgâriat foarte tare
Ecranul iPhone-ului s-a zgâriat foarte tare

Un șofer tânăr a venit cu o mașină veche și s-a plâns că suportorul pentru de încărcare pentru iphone nu merge și că i s-a zgâriat telefonul, a scris angajatul companiei.

În imagine se vede clar cum iPhone-ul este blocat în casetofonul unei mașini mai vechi. Fotografia a devenit virală în doar câteva ore, iar glumele la adresa lui Trevor au fost pe măsură.

“Asta e problema majoră a acestei generații. Dacă lumea nu se învârte în jurul telefonului tinerilor, se simt pierduți. Îmi amintesc de vremea în care singura soluție să dai un telefon era să găsești o cabină telefonică”, “Mi se pare amuzant că mașina a fost făcută înainte să existe smartphone-uri. Unii oameni sunt pur și simplu proști”, acestea sunt doar două din comentariile acide la adresa tânărului.

Cu toate acestea, se pare că totul a fost o glumă de pe site-ul Reddit, de care compania de mașini s-a folosit, fără să explice că nu este adevarată. Trevor este într-adevăr cel care a publicat imaginea, dar pe o altă rețea de socializare, sub formă de glumă, dar a fost furată și inventată o poveste pe seama acestei imagini devenite virale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net