Un șofer român de TIR a murit strivit de cabina camionului, în Italia!

Ultima actualizare:

    Șoferul a pierdut controlul camionului și s-a răsturnatFoto: iltirreno.gelocal/observatornews.ro
Șoferul a pierdut controlul camionului și s-a răsturnatFoto: iltirreno.gelocal/observatornews.ro

Tragedie pe străzile din Italia! Un șofer român de TIR a murit strivit în cabină, după ce camionul său s-a răsturnat pe autostrada A11, în dreptul localității Lucca, regiunea Toscana. Bărbatul de 44 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doi ani.

Tragedia a avut loc vineri dimineață (9 octombrie), în jurul orei 6.00, pe o bretea care duce spre autostrada A11. Înainte să ajungă pe autostrada A11, în zona Lucca Vest, bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar camionul s-a răsturnat, potrivit observatornews.ro. Încărcătura din autotren a tras după ea și cabina șoferului, izbind-o de parapetul metalic de pe marginea drumului. Din păcate, bărbatul și-a pierdut viața la locul accidentului. 

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri reiese că încărcătura pe care românul o transporta cu TIR-ul a fost poziționată greșit în container, provocând răsturnarea camionului în curbă.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net