Un soldat fără mână și picior a impresionat America la un concurs de dans VIDEO

Ultima actualizare:

    Noah Galloway a devenit celebru după ce a devenit manechin, în ciuda handicapului său fiziccaptură: YouTube
Noah Galloway a devenit celebru după ce a devenit manechin, în ciuda handicapului său fiziccaptură: YouTube

Un soldat american, care și-a pierdut două membre în timpul unei operațiuni militare în Irak, a impresionat o țară întreagă prin dansul lui la emisiunea "Dansând cu stelele".

Poveastea lui Noah Galloway, care a fost la un pas să moară în războiul din Irak, a impresionat toată America. În 2005, soldatul a fost rănit foarte grav, după o ce o bombă a explodat sub autovehicului militar cu care se deplasa. S-a trezit de-abia după șase zile, pe un pat de spital din statul Maryland, SUA, scrie huffingtonpost.com. Supraviețuise, dar își pierduse brațul și piciorul de pe partea stânga.

Povestea emoționantă a lui Noah Galloway

Bărbatul a suferit o bună bucată de timp de depresie și s-a refugiat în alcool. "M-am uitat în oglindă și am renunțat să mai văd lucrurile care îmi lipsesc. Am fost mai atent la lucrurile care mi-au rămas. Mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare și că acest lucru trebuie să se întâmple foarte repede", a mărturisit Noah Galloway.

A vrut să-și depășească barierele fizice prin dans

Zece ani mai târziu, el a decis să se înscrie la emisiunea "Dansând cu stelele", pentru a-și demonstra că încă mai este capabil de lucruri mărețe, în ciuda handicapului său fizic. Și, într-adevăr, fostul soldat a emoționat o țară întreagă cu dansul său contemporan, alături de partenera sa, Sharna Burgess.

"Ne uimești în fiecare săptămână", i-a spus unul dintre jurați. "Ești o inspirație și cred că toți oamenii de aici ar trebui să se ridice și să te aplaude", i-a spus un alt membru al juriului.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net