Un soldat abia întors de pe front și-a surprins fiul care suferă de Sindromul Down într-un mod înduioșător. Tatăl s-a furișat cu acordul profesorilor la școala unde învață fiul său și a încercat să se așeze în bancă lângă el fără să îl observe inițial. Imaginați-vă imensa bucurie pe care a resimțit-o băiatul.


Airman John Grieten, fiind soldat, și-a petrecut ultimele șase luni în Asia de Sud-Est, potrivit DailyMail.co.uk. Odată întors în țara sa, în Statele Unite, John a dorit să își surprindă plăcut băiatul, Joshua (15 ani), care suferă de Sindromul Down. S-a furișat în clasa unde Joshua învață, la Liceul Newark din Delaware și nu a fost observat decât în momentul în care l-a întrebat dacă poate să se așeze lângă el.

Lui Joshua nu i-a venit să-și creadă ochilor când și-a văzut tatăl stând chiar în fața sa. Toți cei prezenți în clasă au aplaudat momentul emoționant al reuniunii dintre tată și fiu și i-au filmat pe cei doi. Cu siguranță va rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri nu doar pentru familia lor, dar și pentru colectivul liceului.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...