În apropierea Crăciunului și a Revelionului, magia sărbătorilor de iarnă a ajuns și la Casa Albă și a reușit să transforme sediul cuplului prezidențial din SUA, dintr-o clădire formală într-o casă cu poveste, ce parcă așteaptă rostirea de povești cu Moș Crăciun în jurul șemineelor.


Cu o echipă impresionată în spate probabil, Melania Trump a strălucit în câteva imagini pe care le-a publicat pe rețelele de socializare în care apar ornamentele de Craciun cu care a fost împodobită Casa Albă, iar dacă Prima Doamnă și-a dorit ca decorațiunile să ne fure ochii, cu siguranță a reușit. 

Casa Albă, decorată spectaculos pentru sărbătorile de iarnă

Holurile clădirii au fost decorate cu mai mulți brazi împodobiți cu beteală strălucitoare și globuri colorate, însă piesa de rezistență a întregului „spectacol” au fost luminițele, care au adăugat un plus de magie. Pomul de Crăciun oficial are o înălțime de 5 metri și a fost decorat cu flori de hârtie executate manual, în onoarea simbolurilor florale desemnate pentru fiecare dintre cele 50 de state ale SUA. 

wh-trees-e1575304881591.jpg

Spectacol de decorațiuni și luminițe la Casa Albă pentru sărbătorile de iarnă
Foto: Twitter

„Spiritul Americii strălucește la Casa Albă! Sunt fericită să împărtășesc această frumoasă demonstrație de patriotism cu voi toți și extrem de încântată pentru magia sărbătorilor de Crăciun”, a scris Melania Trump în mediul online. 

Un alt brad din incinta Casei Albe a fost împodobit cu stele aurii, funde roșii și panglici cu însemne patriotice, în onoarea celor care și-au pierdut membrii familiilor în timp ce aceștia se aflau pe front, la datorie. Pe copacii ornamentali a mai fost presărat și praf auriu și praf care imită zăpada. Culorile folosite în mod predominant au fost cele ce alcătuiesc steagul Americii: alb, roșu și albastru. 

ekxuqp9x0aie35e-2.jpg

Încăperile Casei Albe arată spectaculos odată cu venirea sărbătorilor
Foto: Twitter

Pe lângă ornamentele specifice Crăciunului, staff-ul care s-a ocupat de organizarea și decorarea Casei Albe au avut grijă să nu lipsească „din meniu” nici surprizele! O replică în miniatură a Casei Albe, făcută din turtă dulce, a fost expusă în Sala de mese. În jurul ei apar elemente specifice Americii precum Statuia Libertății și Golden Gate Bridge. De această creație s-a ocupat personal chiar echipa de patiserie a Casei Albe.

ekxuqp8xyaykvmw.jpg

Casa Albă de turtă dulce
Foto: Twitter
 

Potrivit cbsnews.com, într-un comunicat al Casei Albe se arată că Prima Doamnă s-a apucat de planificat ornamentele de Crăciun încă din vară, din luna iulie. Decorațiile includ 58 de brazi de Crăciun, mai mult de 15 000 de funde și circa 2 500 de luminițe. 

Loading...