Stick cu informaţii despre rutele parcurse de Elisabeta a II-a, găsit pe stradă

Ultima actualizare:

    Informaţii importante despre aeroportul Heathrow au fost găsite pe un stickFoto:sixt.ie
Informaţii importante despre aeroportul Heathrow au fost găsite pe un stickFoto:sixt.ie

Un stick cu date secrete privind aeroportul Heathrow, cel mai mare din Europa, a fost găsit pe o stradă din Londra. Acest incident ar amenința securitatea celui mai cunoscut aeroport din întreaga Europă.

Aeroportul Heathrow din Londra a anunțat, duminică, lansarea unei anchete interne după ce un stick USB care conținea documente confidențiale a fost găsit în plină stradă, potrivit Agerpres. Stick-ul a fost găsit de un bărbat pe un trotuar, în vestul Londrei. Atunci când l-a conectat la un calculator a avut o surpriză de proporţii. A descoperit 76 de dosare confidențiale (hărți, fișiere video, documente), inclusiv informații referitoare la rute parcurse de regina Marii Britanii sau de miniștri și demnitari străini, precum și la măsurile de securitate puse în aplicare atunci când aceștia sosesc pe aeroport. 

Printre documentele găsite figurează și ID-uri necesare pentru a accesa zone restricționate, locația camerelor de supraveghere precum și programul patrulelor pentru a proteja locația de atacuri teroriste, potrivit romanialibera.ro

''Am analizat toate planurile noastre de securitate și suntem convinși că Heathrow rămâne în siguranță. Am lansat, de asemenea, o anchetă internă pentru a înțelege cum s-a întâmplat acest lucru și luăm măsuri pentru a preveni un eveniment similar în viitor'', a declarat purtătoarea de cuvânt a aeroportului, contactată de AFP. ''Siguranța pasagerilor și colegilor noștri este prioritatea absolută pentru aeroportul Heathrow. Regatul Unit și aeroportul Heathrow au unele dintre cele mai stricte măsuri de siguranță aviatică din lume și rămânem vigilenți în fața evoluției amenințărilor, adaptându-ne procedurile în fiecare zi'', a adăugat acelaşi reprezentant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net