Un tânăr coreean pretinde că este fiul lui Kim Jong-Nam: „Tatăl meu a fost ucis”

Ultima actualizare:

    Tânărul din imaginea din stânga pretinde că este fiul lui Kim Jong-NamFoto: Twitter
Tânărul din imaginea din stânga pretinde că este fiul lui Kim Jong-NamFoto: Twitter

Pe Internet circulă un material video cu un tânăr de origine asiatică ce pretinde că ar fi fiul lui Kim Jong-Nam, fratele vitreg al dictatorului nord-coreean. El susține că membrii familiei lui Kim Jong-Nam au cerut protecție civilă după ce fratele dictatorului a fost asasinat.

Tânărul din imaginile de mai jos se prezintă ca fiind Kim Han-Sol, fiul lui Kim Jong-Nam și arată la cameră și un pașaport, pentru a-și dovedi identitatea, după cum precizează Daily Mail. el susține că în ziua în care tatăl lui a fost asasinat, el era alături de mama și sora sa.

Dacă băiatul este într-adevăr fiul lui Kim Jong-Nam, aceasta ar fi pentru prima dată când un membru al familiei defunctului a vorbit public despre moartea acestuia. Materialul video a fost publicat pe Youtube de un utilizator necunoscut, probabil un grup, numit Cheollima Civil Defense (CCD). Acesta pretinde că a „extras” membrii vulnerabili ai familiei lui Kim Jong-Nam cu ajutorul autorităților olandeze, americane și sud-coreene și au fost ținute sub protecție într-o locație secretă.

În mod surprinzător, serviciile secrete nord-coreene au confirmat că tânărul din imagini se numește Kim Han-Sol, iar tatăl său a fost asasinat pe aeroportul din Malaezia luna trecută de două femeie cu o subtanță extrem de toxică.

„Numele meu este Kim Han-Sol, din Coreea de Nord, membru al familiei Kim. Tatăl meu a fost ucis cu câteva zile în urmă. În acest moment sunt alături de mama și sora mea”, spune băiatul în materialul video.

Se pare că Han-Sol ar fi absolvit o facultate la Universitate de Științe Po din Paris și a trăit în exil alături de părinții săi într-un teritoriu chinez din Macao. După moartea lui Kim Jong-Nam, băiatul, mama și sora sa au dispărut. Dacă dictatorul nord-coreean a văzut în fratele său vitreg amenințare la tron, fiul lui Kim Jong-Nam poate fi în continuare un impediment, mai ales în condițiile în care tatăl său a murit în împrejurări misterioase.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net