Un taximetrist din Marea Britanie a violat o clientă de 17 ani, aflată în stare de ebrietate

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost condamnat pentru viol şi va petrece următorii zece ani după gratii
Bărbatul a fost condamnat pentru viol şi va petrece următorii zece ani după gratii

Caz cutremurător în Marea Britanie, unde o tânără de 17 ani a fost violată de taximetristul care trebuia să o ducă acasă.

Fata petrecuse în club, se afla în stare de ebrietate şi a luat-o pe jos spre casă. La un moment dat, un taximetrist a oprit lângă ea şi s-a oferit să o ducă acasă.

Tânăra i-a spus bărbatului că nu are bani să plătească cursa, însă acesta a insistat că o va duce gratis, scrie The Mirror.

Bărbatul a oprit prima dată la un fast-food, unde i-a cumpărat fetei un suc, apoi acesta i-a spus că are nevoie la toaletă şi va opri puţin acasă la el.

Katar Shahin (40 de ani) i-a spus fetei că nu o poate lăsa singură în maşină şi a convins-o să intre în casa lui. Aici, i-a oferit de băut, dar tânăra l-a refuzat. A încercat să o sărute cu forţa, iar fata a încercat să fugă.

Pentru că era deja în stare de ebrietate, fetei i s-a făcut rău şi a leşinat. Când s-a trezit era dezbrăcată pe podea, iar lângă ea era un prezervativ folosit. Tânăra a mers la poliţie şi l-a reclamat pe bărbat.

Poliţiştii l-au arestat, însă în timpul procesului acesta s-a declarat nevinovat. El le-a spus magistraţilor că victima era o prostituată pe care a plătit-o cu 20 de lire pentru sex.

Într-un final, bărbatul a fost condamnat pentru viol şi va petrece următorii zece ani după gratii.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net