Un blogger care scrie despre locurile în care călătorește, a mers în coreea de Nord unde a stat trei zile. Ceea ce a descoperit în această țară izolată l-a surprins și a decis să împărtășească experiența cu internauții.


Drew Goldberg a atras o mulțime de admiratori pe rețelele de socializare datorită jurnalelor sale de călătiorie în care împărtășește cu cei din lumea virtuală experiențele trăite în diverse locuri exotice. Recent, el s-a declarat impersionat de cea mai izolată țară din lume, despre care majoritatea dintre noi avem o părere negativă.

„Acest material video este despre experiența mea personală în coreea de Nord, așa că, vă rog să-l luați ca atare. Am fost avertizat că toate tururile în Republica Populară Democrată Coreea sunt organizate și planificate, dar ce am văzut mi-a arătat că totul e o perspectivă denaturată”, spune bloggerul, potrivit Daily Star.

El a călătorit în capitala nord-coreeană și a mărturisit că nu a fost deloc supravegheat cu strictețe și îndeaproape de polițiști gata să te salte oricând. Bloggerul susține că atât timp cât respecți regulile, nu ești deranjat absolut deloc și nici nu te simți „încordat”.

Experiența sa a fost atât de diferită față de ceea ce se crede despre această țară, încât unii l-au acuzat că ar face propagandă Coreei de Nord. „Toate tipurile de conținut pe care le produc sunt axate pe un singur obiectiv: să răspândesc fericire și o stare pozitivă în lumea noastră pentru a conecta oameni de pe tot cuprinsul globului.

„Coreea de Nord nu face excepție. Am vrut ca urmăritorii mei să vadă și o altă față a acestui stat, una pe care nu o văd la știri.”

 
 
Loading...