Un vapor cu 170 de pasageri la bord s-a scufundat în Columbia

Ultima actualizare:

    O ambarcațiune de agrement s-a scufundat într-un lac de acumulare din ColumbiaFoto: Twitter
O ambarcațiune de agrement s-a scufundat într-un lac de acumulare din ColumbiaFoto: Twitter

O ambarcațiune de agrement care avea la bord în jur de 170 de pasageri, s-a scufundat într-un lac de acumulare din Columbia. Până în acest moment, nouă persoane au murit și alte 28 sunt date dispărute.

Momentan, autoritățile nu s-au pronunțat în legătură cu motivul care a cauzat scufundarea ambarcațiunii, precizează Reuters. În înregistrările video realizate de martorii de pe mal sau din alte ambarcațiuni arată cum mai multe bărci se îndreaptă către vaporul de agrement pentru a-i salva pe pasageri. 99 de persoane au fost salvate, potrivit declarațiilor oficialilor.

„În acest moment, am găsit nuă oameni morți. alți 99  au fost salvați imediat, iar 40 au reușit să scape singuri”. Supraviețuitorii au mărturisit că au auzit un zgomot puternic în ambarcațiune înainte ca aceasta să se scufunde. De asemenea, nu au fost asigurate veste de salvare pentru toți pasagerii.

Incidentul s-a petrecut pe un lac de acumulare aflat la o oră distanță de orașul Medellin, o staținue turistică foarte populară din Colmbia.

Colombia: 6 muertos, 30 personas heridas y más de 10 desaparecidos al naufragar un barco turístico en aguas del embalse Peñol- Guatapé. pic.twitter.com/UdkDjGcwIE— TVVenezuela Noticias (@TVVnoticias) 26 iunie 2017

Colombia: 6 muertos, 30 personas heridas y más de 10 desaparecidos al naufragar un barco turístico en aguas del embalse Peñol- Guatapé. pic.twitter.com/UdkDjGcwIE

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net