Unde e Oceanul Atlantic? Așa arată o plajă din Bahamas după uraganul Irma

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Uraganul Irma a absorbit toată apa de pe plajele insulele Caraibe, provocând un fenomen rar. Imaginile surprinse după impactul uraganului au făcut înconjurul internetului.

Doi tineri au filmat cum arată plaja din Bahamas după trecerea uraganului Irma. Pur și simplu oceanul părea că a secat! Apa se retrăsese foarte mult ia explicația a venit de la meteorologul Angela Fritz. „În principiu, uraganul este atât de puternic iar presiunea este atât de joasă încăt absoarbe apa din împrejul său, aducând-o aproape de miezul furtunii.” Apa retrasă va reveni la loc în cursul zilei de astăzi. 

Cel puțin 25 de oameni au murit după ce uraganul Irma a măturat insulele Caraibe. Meteorologii așteaptă ca uraganul să lovească statul Florida în cursul acestei zile. A fost clasificat la categoria cinci, fiind cel mai mare înregistrat în istorie. 

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net