Unde era fiica cea mică a lui Obama în timpul discursului de adio al tatălui

Ultima actualizare:

    Familia Obama nu a mai fost completă la discursul de rămas bun al președintelui
Familia Obama nu a mai fost completă la discursul de rămas bun al președintelui

Barack Obama și-a luat rămas bun de la poporul american pe care l-a călăuzit în ultimii opt ani, în cadrul unui eveniment care s-a ținut la Chicago. În fața a sute de persoane care au venit să-l asculte, dar și a soției și a fiicei sale mari, Malia, Barack a lăcrimat și a oferit un discurs de povestit nepoților. Marea absentă: fiica sa cea mică, Sasha.

Cel de-al 44-lea președinte american a vorbit despre felul în care a îmbunătățit țara de-a lungul celor opt ani de mandat, dar a mulțumit partenerilor să și familiei. Și-a exprimat dragostea față de Michelle, pe care a lăudat-o și căreia i-a mulțumit pentru sprijin și iubire, nu fără a vărsa câteva lacrimi. "În ultimii 25 de ani, nu ai fost doar soția mea și mama copiilor mei, ci ai fost și cea mai bună prietenă a mea. Ai luat în primire un rol pe care nu l-ai cerut și ți l-ai asumat cu grație, cu stil, cu umor. Ai făcut din Casa Albă un loc care le aparține tuturor, iar noua generație țintește mai sus pentru că te are pe tine ca model. M-ai făcut mândru și ai făcut întreaga țară mândră."

Fiicele lui Barack și Michelle, Malia și Sasha, au fost și ele subiectul mulțumirilor tatălui lor, dar Sasha nu a fost de față să-l vadă și să-l audă pe părintele ei. Malia a fost , însă, responsabilă cu emoțiile și lacrimile, îmbrățișată fiind de mama ei.


    Barack Obama, soția Michelle și fiica MaliaFoto: captură video
Barack Obama, soția Michelle și fiica MaliaFoto: captură video

"Malia și Sasha, în cele mai ciudate circumstanțe, ați devenit două domnișoare minunate. Sunteți deștepte și frumoase, dar mai ales aveți un suflet bun, vă gândiți la cei din jur și sunteți pline de pasiune. Ați purtat atât de ușor povara de a fi în lumina reflectoarelor. Din tot ceea ce am făcut în această viață, cel mai mândru sunt de faptul că sunt tatăl vostru", a spus, plin de emoție, Barack Obama.

Toți cei care au urmărit discursul au luat cu asalt rețelele sociale pentru a se întrebva ce s-a întâmplat cu Sasha și de ce aceasta nu a fost la marele eveniment de rămas bun. Presa de peste Ocean a deslușit misterul: adolescenta a trebuit să rămână în Washington DC pentru că a doua zi avea un examen, anunță CNN.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net