Barack Obama și-a luat rămas bun de la poporul american pe care l-a călăuzit în ultimii opt ani, în cadrul unui eveniment care s-a ținut la Chicago. În fața a sute de persoane care au venit să-l asculte, dar și a soției și a fiicei sale mari, Malia, Barack a lăcrimat și a oferit un discurs de povestit nepoților. Marea absentă: fiica sa cea mică, Sasha.


Cel de-al 44-lea președinte american a vorbit despre felul în care a îmbunătățit țara de-a lungul celor opt ani de mandat, dar a mulțumit partenerilor să și familiei. Și-a exprimat dragostea față de Michelle, pe care a lăudat-o și căreia i-a mulțumit pentru sprijin și iubire, nu fără a vărsa câteva lacrimi. "În ultimii 25 de ani, nu ai fost doar soția mea și mama copiilor mei, ci ai fost și cea mai bună prietenă a mea. Ai luat în primire un rol pe care nu l-ai cerut și ți l-ai asumat cu grație, cu stil, cu umor. Ai făcut din Casa Albă un loc care le aparține tuturor, iar noua generație țintește mai sus pentru că te are pe tine ca model. M-ai făcut mândru și ai făcut întreaga țară mândră."

Fiicele lui Barack și Michelle, Malia și Sasha, au fost și ele subiectul mulțumirilor tatălui lor, dar Sasha nu a fost de față să-l vadă și să-l audă pe părintele ei. Malia a fost , însă, responsabilă cu emoțiile și lacrimile, îmbrățișată fiind de mama ei.

obamas.jpg

obama
Barack Obama, soția Michelle și fiica Malia
Foto: captură video

 

"Malia și Sasha, în cele mai ciudate circumstanțe, ați devenit două domnișoare minunate. Sunteți deștepte și frumoase, dar mai ales aveți un suflet bun, vă gândiți la cei din jur și sunteți pline de pasiune. Ați purtat atât de ușor povara de a fi în lumina reflectoarelor. Din tot ceea ce am făcut în această viață, cel mai mândru sunt de faptul că sunt tatăl vostru", a spus, plin de emoție, Barack Obama.

Toți cei care au urmărit discursul au luat cu asalt rețelele sociale pentru a se întrebva ce s-a întâmplat cu Sasha și de ce aceasta nu a fost la marele eveniment de rămas bun. Presa de peste Ocean a deslușit misterul: adolescenta a trebuit să rămână în Washington DC pentru că a doua zi avea un examen, anunță CNN.

Loading...