Unde îşi fac luna de miere Prinţul Harry şi Meghan Markle?

Ultima actualizare:

    Printul Harry şi Meghan Markle se căsătoresc la 19 maiFoto: Guliver splashnews
Printul Harry şi Meghan Markle se căsătoresc la 19 maiFoto: Guliver splashnews

Palatul Kensington a anunţat că mult aştptata nuntă a prinţului Harry (33 de ani) cu Meghan Markle (36 de ani) va avea loc în ziua de 19 mai 2018.

Nunta nu a avut loc încă şi se vorbeşte deja despre luna lor de miere. Şi, dacă într-un safari s-au cuplat, s-a aflat că tot într-un safari se vor relaxa. Vor sta într-o cabană din Namibia, unde tariful e de 500 de lire sterline (2.667 de lei) pe noapte. Prinţul şi Meghan au ales această destinaţie fiindcă, în Namibia, este mai greu să dea peste hoarde de turişti cu camere de filmare. Locul în care îşi vor petrece luna de miere este unul din cele mai puţin populate din lume.

Cununia prinţului Harry cu Meghan Markle se va face la capela St. George's Chapel de la Castelul Windsor. Cei doi logodnici  sunt împreună de 17 luni. Au început să apară zvonuri despre relaţia lor după ce au fost împreună în vacanţă  în Africa, în luna august.

Toată lumea a înţeles că Harry are gânduri serioase cu Meghan după ce i-a prezentat-o bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, pe aleasa sa. Markle şi-a dat demisia din distribuţia serialului HBO „Suits” pentru a deveni soţie de prinţ. Ea va deveni prinţesă sau ducesă de Sussex.

Tatăl lui Harry, prinţul Charles, şi soţia acestuia, Camilla, ducesă de Cornwall, ar fi descris-o pe viitoarea mireasă drept “o fată foarte drăguţă şi foarte plăcută”, potrivit ziarului “Daily Star”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net