Unde vor locui Prințul Harry și Meghan Markle, după ce se vor căsători

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle își vor muta reședința după ce se vor căsătoriFoto: AFP
Prințul Harry și Meghan Markle își vor muta reședința după ce se vor căsătoriFoto: AFP

Admiratorii Prințului Harry (33 de ani) și a iubitei sale, Meghan Markle (36 de ani), au primit în sfârșit vestea mult așteptată. Cei doi au anunțat oficial că s-au logodit și urmează să se căsătorească în toamna anului viitor. Noua schimbare din viața lor de cuplu va însemna, însă, că vor trebui să-și mute reședința.

Daily Star a precizat, conform informațiilor furnizate de o sursă apropiată cuplului, că Harry și Meghan se vor muta la Palatul Kensington, acolo unde se află, de altfel, și fratele și cumnata sa. Lui Harry și lui Meghan li se va oferi așa-numitul apartament nr. 1, din palat, care momentan este în renovare.

Harry și Meghan vor fi, așadar, vecini cu William și Kate, care locuiesc, împreună cu copiii lor, George și Charlotte, în apartamentul 1A, un imobil impresionant care are nu mai puțin de 21 de camere. Noua locuință a lui Harry și Meghan este momentan supusă unor ample modificări: ferestrele și ușilor au fost înlocuite, se fac mai multe reparații interne, cel mai probabil și pentru a fi instalate diverse sisteme de securitate pentru cuplu.


    Harry și MEghan se vor muta la Palatul KensingtonFoto: Getty
Harry și MEghan se vor muta la Palatul KensingtonFoto: Getty

În momentul de față, Prințul Harry locuiește la Nottingham Cottage, care este doar o mică anexă a Palatului Kensington, în aripa de nord. Sursa care a oferit informațiile a declarat că lucrările la noul apartament vor fi gata până în primăvara lui 2018, mai ales că se va munci intens chiar și de sărbători, perioadă în care rezidenții palatului vor fi oricum plecați la Sandingham.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net