Uraganul Dorian ar putea ajunge în Europa! Ce spun specialiștii

Ultima actualizare:

    Uraganul Dorian a curmat viața a zeci de persoaneFoto: AFP
Uraganul Dorian a curmat viața a zeci de persoaneFoto: AFP

Uraganul Dorian, care a devastat Bahamas și a curmat viața a zeci de oamni, ar putea ajunge, într-un final, în Europa. Uraganul poate călători de-a latul Oceanului Atlantic, ajungând retrogradat la stadiul de simplă furtună pe continentul nostru.

Din fericire, în călătria lui, uraganul Dorian își va pierde mult din capacitate. Ajuns în apropierea continentului nostru, acesta nu va mai avea putere, potrivit specialiștilor. El va fi o simplă furtună, spun meteorologii. Venirea ex-uraganului Dorian în Europa ar putea aduce vreme caldă, în unele părți ale continentului.

În schimb, în nord-vest, în zona Marii Britanii şi Scandinaviei, rămăşiţele lui Dorian vor aduce vânt puternic şi ploi reci, relatează Digi24.

Bilanț tragic după trecerea urganalui Dorian

Uraganul Dorian a făcut prăpăd în Bahamas. Bilanțul a ajuns la 43 de morți și sute de răniți. Autoritățile se tem, însă, că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare.

Uraganul Dorian a trecut de Carolina de Nord, aducând ploi abundente care au inundat părţi ale coastei. Furtuna, care a lovit ţărmul Carolinei de Nord cu o intensitate mai scăzută, fiind trecută în categoria 1 a uraganelor, se îndreaptă în prezent spre nord, peste Atlantic, având în drum zona de sud-est din New England şi urmând apoi să lovească părţi din Nova Scotia, în Canada.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net