Urmăriți online sania lui Moș Crăciun! A livrat peste 2 miliarde de cadouri și poartă mască de protecție

Ultima actualizare:
Anul acesta Moș Crăciun poartă mască de protecție
Anul acesta Moș Crăciun poartă mască de protecție

Anul acesta, până și Moșul s-a conformat regulilor de protecție împotriva coronavirusului! Cum sania lui trasă de reni livrează cadouri în toate locurile globului, riscul e mare, așa că 2020 este anul unui Moș Crăciun „mascat”.

Pe lângă inovația cu masca, traseul lui Moş Crăciun poate fi urmărit în timp real pe site-ul Google Santa Tracker şi, mai mult decât atât, puteţi afla şi câte cadouri a distribuit acesta, tot în timp real! 

Unde puteți urmări activitatea lui Moș Crăciun pe glob

De asemenea, dacă utilizatorii doresc să facă o pauză din urmărirea lui Moş Crăciun pe glob, tot pe Google Santa Tracker aceștia se pot juca și încerca diverse activități puse la bătaie pentru toate tipurile d vârste. Până acum, Moșul a livrat peste 2 miliarde de cadouri și următoarea oprire e în Bangkok, Thailanda.


    Anul acesta Moș Crăciun poartă mască de protecție
Anul acesta Moș Crăciun poartă mască de protecție

Pe Google Santa Tracker puteţi vedea şi cât timp îi ia lui Moş Crăciun să ajungă în oraşul dumneavoastră.  Spre exemplu, Moşul va ajunge în România, la Piteşti, la ora 22:20. Până la ora 16:45 a zilei de ajun, 24 decembrie, Moş Crăciun a împărţit deja peste un miliard de cadouri pe glob şi a poposit în Australia, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Indonezia, Japonia, Coreea de Nord, Coreea de Sud şi China.

Ce e Google Santa Tracker

Site-ul a fost lansat prima dată în 2004 de către Google şi simulează urmărirea lui Moş Crăciun în Ajunul Crăciunului pe tot globul. Site-ul a fost inspirat de rivalul său, care l-a depăşit după numărul de vizite, NORAD Tracks Santa, care funcţionează din 1955, potrivit adevarul.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net