Va fi Serena Williams nașa bebelușului regal? Ce spune tenismena despre botezul lui Archie

Ultima actualizare:

    Serena Williams a susținut că nu va fi nașa bebelușului Ducilor de Sussex Foto: Getty Images
Serena Williams a susținut că nu va fi nașa bebelușului Ducilor de Sussex Foto: Getty Images

Meghan Markle și Serena Williams au o prietenie frumoasă și, cum s-a tot zvonit că nașii micuțului Archie vor fi aleși din cercul strâns de prieteni ai Ducilor de Sussex, multe voci au pus-o pe celebra tenismenă pe primul loc pe lista părinților spirituali ai celui mai nou membru al Casei Regale Britanice.

Cum Meghan și Prințul Harry sunt în focuri pentru pregătirea botezului băiețelului lor, și fanii acestora sunt din ce în ce mai curioși cu privire la modul în care se va desfășura marele eveniment și, mai cu seamă, de invitații care vor participa la slujba de creștinare a lui Archie Harrison. Misterul plutește în continuare în jurul alegerii nașilor bebelușului, Ducii de Sussex fiind extrem de discreți momentan în privința detaliilor referitoare la organizarea botezului.

Archie Harrison va fi botezat sâmbătă, 6 iulie
Archie Harrison va fi botezat sâmbătă, 6 iulie

Serena Williams nu va participa la botezul lui Archie

Așa că admiratorii lor s-au pus pe ghicit. S-a vehiculat, astfel, că Serena Williams, care este prietenă cu Meghan, ar fi cea care l-ar năși pe micuț. Tenismena a fost întrebată însă despre botez, în cadrul unei conferințe, și s-a exclus de pe lista părinților spirituali, explicând că este „extrem de ocupată”. „Nu voi putea ajunge (la botez n.r), voi lucra sâmbătă. Dar Meghan mă înțelege”, a spus campioana, potrivit Mirror.

Reprezentanții Casei Regale au anunțat că ceremonia de botez va fi una privată și restrânsă, explicând că faptul că nașii nu au fost anunțați a ținut de dorința lor de a le fi respectată intimitatea. Totuși, pe lângă Serena Williams, au mai existat și alte speculații cu privire la posibilii părinți spirituali ai lui Archie: George și Amal Clooney, tot prieteni buni de-ai Ducilor de Sussex, celebra gazdă TV Oprah Winfrey sau PR-ul lui Meghan Markle și prietena ei bună, Jessica Mulroney.

De asemenea, și câțiva dintre prietenii buni ai lui Harry au fost puși pe listă: Charlie van Straubenzee, amicul din școală al Prințului sau Mark Dyer, un fost ofițer din Welsh Guards. „Archie Harrison Mountbatten-Windsor va fi creștinat într-o ceremonie restrânsă și privată, de către Arhiepiscopul de Canterbury, la Capela Castelului Windsor, sâmbătă, 6 iulie. Ducii de Sussex abia așteaptă să împărtășească și imagini de la eveniment. Nașii și-au dorit ca identitatea lor să rămână necunoscută până în ziua botezului”, se arată într-un comunicat. Se zvonește de asemenea că Regina Elisabeta a II-a va lipsi de la marele eveniment, având câteva îndatoriri importante unde și-a confirmat prezența înainte să se fixeze data botezului strănepotului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net