Vaticanul a investit 4,5 milioane $ într-un film care conține scene explicite de sex între doi bărbați

Ultima actualizare:
Elton John, alături de Taron Egerton, actorul care îl joacă în filmul său biografic
Elton John, alături de Taron Egerton, actorul care îl joacă în filmul său biografic

Arhivele de stat ale Vaticanului au fost „luate la rost” de către poliție în luna octombrie a acestui an, la sugestia lui Papa Francis, scoțând la iveală câteva detalii „picante” din întuneric.

Mai multe documente și dispozitive electronice au fost verificate, după ce în cadrul fondurilor Vaticanului au apărut mai multe iregularități din punct de vedere financiar, iar biserica a fost acuzată în acest sens, conform Daily Mail

Se pare că, în urma cercetărilor, în anul 2019 Vatianul a cheltuit 4,5 milioane de dolari în industria divertismentului, susținând din punct de vedere finaniciar două filme care conțin referințe explicite la consumul de substanțe interzise, dar și scene întregi de amor între persoane de același sex, contrar dogmelor bisericești. 


    Elton John, alături de Taron Egerton, actorul care îl joacă în filmul său biografic Foto: Getty
Elton John, alături de Taron Egerton, actorul care îl joacă în filmul său biografic Foto: Getty

Filmul biografic „Rocketman”, apărut în luna mai a acestui an, are drept subiect central lupta lui Elton John cu drogurile și homosexualitatea acestuia. Criticii de film au desemnat pelicula ca fiind prima care a prezentat o scenă de sex dintre doi bărbați, într-un mod extrem de realist. Informația cu privire la sprijinirea acestui film de către biserca catolică vine la doar un an după ce Papa Francis a explicat că popularitatea homosexualității „îl îngrijorează” și a susținut că „nu există loc în bisercă pentru preoții gay”.

Celălalt film sprijinit financiar din bugetul bisericii catolice a fost continuarea peliculei „Men în Black”, în care apar și ființe extraterestre drept personaje. Conținutul acestui film nu este însă, la fel de problematic pentru biserică, având în vedere că, potrivit învățăturii catolice, adepții acestei religii sunt „liberi să speculeze cu privire la viața inteligentă de pe alte planete” și că „nu există o percepție oficială cu privire la viața extraterestră”. 

image
image
image
image
image
image
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net